Uwaga Achtung Внимание Attention
W sobotę 09.01.2009r organizuję kulig, co za tym idzie chciałem zaprosić całą społeczność AKP Łuków, na małe spotkanko.
Z tego co jest przewidziane to oczywiście będzie ognisko, i w między czasie jazda na saneczkach, zabieram z domu duże sanie na które spokojnie zmieści się 6 osób, przyczepiamy do traktorka, (z koniem było by trudno będą mechaniczne), a za nimi 2 rzędy mniejszych sanek. I ruszamy na przejażdżkę, dla osób którym będzie mało adrenaliny znajdziemy jakieś słuszne Quattro które na pewno ten niedosyt uzupełni
Planujemy zrobić to na miejscu do tego przeznaczonym czyli w Klimkach w lesie, lub też na Babiej górze ok. 2km od parkingu. Tutaj zobaczymy jeszcze jak będzie sprawa dogadana z właścicielem.
Im więcej chętnych i znajomych tym lepiej. Dopóki pogoda nam sprzyja musimy używać atrakcji bo szybko taka nie nadejdzie. Dlatego zabierajcie tyłki z domu, swoje żony, dzieci, dziewczyny, narzeczone i kochanki.
Ja załatwię traktorek, duże sanki, drzewo, itd. W miarę możliwości niech każdy zabiera ze sobą saneczki. Jedzonko, flaszeczka, napoje itd. proponuję aby były w interesie każdej osoby tudzież mniejszej liczby osób indywidualnie.
Z kijkami myślę, że ktoś z parafian z Łukowa mi pomoże. Więcej chyba rzeczy nie potrzeba, oczywiście miłe towarzystwo, ciepłe ubranie.
Jak coś mi się przypomni to będę informował i dopisywał w miarę możliwości.
Zabawę rozpoczniemy koło godziny 20:00 tak sądzę. I spotkamy się na miejscu żeby nie jeździć i nie czekać na innych jak to zwykle bywało przez co tracony był czas.
Proponuję robić listę osób chętnych z AKP, bo będą również spoza których nie będę wpisywał:
1. Kornel & Sylwia
2. ...