namiar jak dojechac:
jadac od strony centrum lecimy lazienkowska w kierunku wawer,wesoła,rembertow, na rozwidleniu al. stanow zjednoczonych kierujemy sie na prawe pasy ruchu na ulice ostrobramska i jedziemy nia az do mc'donalda i salonu bmw.
po czym kierujemy sie na wiadukt po prawej stronie przed nami kierunek wegrow,
wjezdzamy na skrzyzowanie z robotami drogowymi i jedziemy prosto kierunek wegrow, nigdzie nie skrecamy trzymajac sie glownej drogi przejedziemy przez przejazd kolejowy w rembertowie za przejazdem od razu skrecamy w prawo {glowna droga na znaku} mijajac po lewej stacje orlen skrecamy w lewo w ulice "gen. antoniego chrusciela" jedziesz az do ronda, zaraz za rondem jest duza betonowa brama w ktora trzeba wjechac i dalej prosto przez osiedle az dojedziemy do takiej starej rozwalonej bramy, mijamy ja przejezdzamy przez tory kolejowe i od razu w prawo {przed czerwona zamknieta brama}, jedziemy droga { po prawej dzialki} az zobaczysz nasze auta. potem wolaj hop hop
jak sie zgubisz to dzwon
klax- kazdy bierze co chce i co da sie usmazyc na ogniu
co do picia to nie wiem kto co lubi ale mysle ze jak kazdy wezmie termos z herbata to sie nie zmarnuje.
zonce jak bedzie zimno to sie wjedzie ktoras fura pod ognisko i bedzie sie grzala.
teraz cos ode mnie czy ktos preferuje wypic cos mocniejszego i ma kierowce?