Błachutek ja nie byłem na Oxfordowskim spocie i nie wiem nic o tych miejscach. Ale wierzę, że będzie super, tymbardziej, że to ludziska budują klimat
Ale Oxford bardzo mi się podoba. Nie wiadomo jaką będziemy mieć pogodę, a więc dobrze by było, aby po za terenem grillowym był też pub i to taki, gdzie w niedzielę pomieści się armia AKP (w niedzielę często ludziska angielskie mają roast sunday dinner i może być busy). W każdym razie wiadomo o co chodzi. Co do zaopatrzenia to myślę, że każdy zabierze ze sobą to co będzie chciał zgrilować lub się napić. Przydałby się natomiast ktoś, kto mógłby zadeklarować dowiezienie grilla oraz węgla do grilla. W moim arcymęskim aucie zmieści się wszystko
, ale nie mam grilla, bo niby po co, jak nie mam ogrodu nie mam
.
Koledzy a teraz niezwykle ważna dla mnie sprawa. Mam pewien kłopocik ze sterownikiem skrzyni biegów. Bardzo mocno potrzebuję, aby dobrze zlogować skrzynkę w dynamicznych, basic setting i statycznych ewentualnie, ale akurat ten pierwszy jest naj naj. Oczywiście przy okazji też prosiłbym o komplet dla engine, i mimo, że po grubym serwisie w Sserwisie to mając TDI nie zna się dnia ani godziny
i może coś się znajdzie ?
Gdybym mógł przesłać logi do Sserwis to szybko możnaby potwierdzić problem i zacząć działać.
Pytanie czy któryś z kolegów z VAG-iem może mi pomóc, tzn. wykonać w/w.
Prosy o pomoc i z gory dziekuje !!!
ps. Szkoda Mikev, że tak wypadło. Ale będą na pewno następne spociska i okazje. Rower dojedziesz z Mariuszem ?