oiko2, tylko że o 18.30 to już nikogo na parkingu chyba nie będzie bo wszyscy wybieramy się gdzieś dalej... ale w PW dostałeś namiary na tel. od Schiedel'a więc pewnie jakby co wytłumaczy gdzie nas 'wcięło'
-------------
A ja mam takie głupie pytanie: od której strony jest wjazd na ten parking pod tepsą? W sumie często tamtędy przejeżdżałem ale jakoś nigdy nie zwracałem na to uwagi
Z góry thnx za info.
P.S.: Jako że potem będziemy wybierać się kawałek za Olsztyn, a moje B3 jest w takim sobie stanie, to czy mogę w razie czego liczyć na holowanie do Olsztyna? Myślę że absolutnie nie będzie takiej potrzeby, no ale stan mojej B3 nie jest najlepszy i różne rzeczy się mogą zdarzyć i wolę wiedzieć że w razie czego mam na kogo liczyć w takiej sytuacji.
No i mam jeszcze nadzieje że w drodze na tą drugą miejscówkę nie będziemy 'szarżować'
bo prawko mam stosunkowo od niedawna i nie jestem jeszcze na tyle doświadczonym kierowcą by jeździć z wysokimi prędkościami
Pozdrawiam
----------------------------
A żeby było Wam łatwiej mnie rozpoznać, to informuję wszem i wobec że pokażę się na miejscu z czyms takim:
Zdjęcie robione z dość daleka więc wielu mankamentów lakierku nie widać
Swojego czasu przeżyłem wjazd kolesia w mój bagażnik (stałem na czerwonym a on mi po prostu wjechał w kuper) więc biorąc to pod uwage chyba aż tak źle nie wygląda