Film pewnie będzie niedługo. Na forum A4 w galerii zdjęć w temacie zlotu w Bradford co chwilę pojawiają się nowe fotki i są filmy do ściągnięcia. Jest też krótki film z siary jaką zrobiliśmy na drugi dzień - nie chciali nas za to wpuścić na parking piętrowy, ale nie dziwie sie
Policja z Bradford chyba ucieszyła się, że w końcu wyjechaliśmy bo sam przejazd przez miasto to Siara Siarzewska
Podsumowanie: przybyło 28 Audic z klubów Audi A4, AKP/AKP UK Division, Audi A6. Najwięcej było Audi A6, potem A4, nie było ani jednej A8, TT czy A3. Za to było jedno R8 do dyspozycji przez kilka godzin. Na zdjęciu grupowym widać 52 osoby i chyba tyle było łącznie. Po kilku godzinach na wielkim parkingu Tesco przenieśliśmy się - część na miejsce grilla, a część do hotelu aby zameldować się. Spora ekipa kolegów przetransportowała "hotelowiczów" na grillowanie. Impreza skończyła się o 01.00 w nocy. Potem bawiliśmy się na Afterparty w hotelu do około 3/3:30/4 rano.
Na drugi dzień ekipa około 15 aut - ci którzy pozostali - przeniosła się na tor kartingowy i wyścigi. Z 20 gokardów szalało przez godzinę a po wyścigach przejechaliśmy przez miasto z takimi czy innymi efektami
. Spora część przeniosła się do restauracji na "ostatni " wspólny posiłek. Mnie już na nim nie było - córka źle się czuła i niestety, ale nie wypiłem pożegnalnego Guinnessa.
Zlot niezwykle udany, atmosfera najlepsza z możliwych, nikomu nie zabrakło ani kultury, ani napojów, ani kiełbasek. Mogliśmy liczyć na transport kolegów i wielką życzliwość. Bardzo dobrze, że mieliśmy gazeba i światło - uratowało nam to doopska w czasie ulewy nocnej. Koledzy którzy chciali poVAGować swoje autka mieli do dyspozycji kilku świetnych fachowców ze sprzętem.. Niektórzy skorzystali z modyfikacji i dokoksili swoje TDI całkiem ładnie.
Teraz myślimy nad kolejnym Zlotem z tym, że ukierunkowanym na wynajęcie toru i wydziczenie sie na całego
.
Panowie i Panie
dziękuję wszystkim a szczególnie Etronicowi, Matysowi, Domjenikowi, Huanowi i innym, których nie wymieniłem
ps.
Matysss szkoda, że nie było czasu aby sprawdzić sie z Twoim TDI. Może następnym razem
Zwijam się w czwartek do PL na ponad trzy tygodnie a więc do "usłyszenia".
pozdr.
paweł