Siemka
Z uwagi na to iż kilku z Was dopytuje się o kolejne spotkanie - przedwakacyjne - zanim wszyscy ruszycie na riviery francuskie, tureckie czy wyspy greckie lub nasze polskie morze - padł pomysł na ostatnie przedwakacyjne spotkanie w tą niedzielę.
Także zapraszamy swoich znajomych z Audi którzy nie wiedzą o spocie i przyjeżdżamy.
W tą niedzielę tj 19.06.2016 zapraszam wszystkich chętnych do Olsztyna na spotkanie Audimaniaków w regionie.
Spotykamy się tradycyjnie na parkingu na ul. Lotniczej przy Słonecznej Polanie.
Ostatnio przegonił nas stąd deszcz na parking Aur. Tym razem mam nadzieję pogoda dopisze.
Spot będzie tradycyjnie wielomodelowy więc mam nadzieję że będą tam ludziska z PKA80, AKP, A4 Klub, A6 Klub, A3 Club i wszelkich innych Auditematycznych.
Zbiórka godzina 15:00. Pamiętamy żeby zabrać ze sobą nie tylko Audi, ale też dobre humory.
Ostatni nasz spot grillowy w wypadł wyśmienicie.
Nie pamiętam chyba w Olsztynie tak licznego spotkania jedniodiowego z taką liczbą ludzi i Audiczek (a nawet na dotychczasowych zlotach ogólnopolskich Audi jakie się odbyły na WM nie przypominam sobie takiej frekwencji).
Mam nadzieję że i tym razem dopiszecie.
Do zobaczyska!
Wydarzenie na FB: -->
KLIKUwaga!
Ze względu na niepewną pogodę o tej porze roku w przypadku deszczu zmieniamy miejsce spota na zadaszony.
Za radą chłopaków z A3 Club miejscem awaryjnym w przypadku opadów będzie parking podziemny Centrum Handlowe Aura poziom -2 żółta strefa na końcu. Opłata za 2 godzinę 2zł ale miło ciepło i przyjemnie więc koszt żaden.
AWARYJNE MIEJSCE