cygaro-avant napisał(a):
Baskecior napisał(a):
Trzeba bylo kupic w Legnicy ...

Problem nie w tym, czy w Legnicy czy gdzieś indziej. Pisałem do Byka co i jak z jego A6 i okazuje się, że ma duuuużo do zrobienia; sporo więcej niż wyszło na jaw podczas oględzin.
A mi, żal "naszego" autka, patrzę na niego z okna jak stoi na trawce
zasłużył na lepszy los niż być autem Maryśki
A telefon do MAryśki, gdybyś Jędrek chciał pertraktować 605 136 087
Oglądanie powozu możliwe w pn/wt
Nie znam 13 letniego auta , które nie wymaga inwestycji. AEL z Legnicy blacharsko był perfekcyjny a reszte usterek wysłałem Bykowi na PW.
Frajerstwem jest poszukiwanie idealnego auta 13-letniego. Takich nie ma (oprócz nowych w salonie OOOO.

Standardem jest ingerencja w układ wtryskowy i turbodoładowania.
PS: trzymam kciuki za Marysię

Cytuj:
Witam.Nie wiem gdzie, to tu pisze.
W sumie szkoda klawiatury na takie rzeczy ale napisać trzeba, dla innych
Potrzebowałem zderzak do autka.Zadzwoniłem do sklepu z częściami audi,vw na Franiszkańską 170 ( Do rudego).Zapytałem czy mają zderzaczek, pan potwierdził ,cena 1000 zł, zaznaczył również że czarny wiec byc może obędzie sie bez lakierowania.Umówiłem sie że podjadę, pan grzecznie zaprosił
Dojechałem po paru minutkach. Pytam grzecznie o zderzaczek powołując sie na rozmowę zprzed kilku minut. i od tego momentu przestałem rozumieć oczym do mnie mówi.
Powiedział że owszem zderzak ma ale jak mi pokaże to MUSZĘ go kupić !!! Odczekałem kilka sekund w nadziei że zacznie sie śmiać i powie że to żart, ale nistety mówił poważnie. Próbowałem wytłumaczyć że chciałem zobaczyć czy nie poobijany itd , ale niestety zapewnił że jest igła.Pytam co bedzie jak nie bedzie igła, odparł że trudno, że najwyzej go opitole , ALE KUPIĆ MUSZĘ !!!
Odwróciłem sie i wyszedłem.
Czy takie zachowanie jest normalne czy tylko ja tak trafiam ? W końcu nie kupowałem bułek za 5 ZŁ , tylko część za 1000 zł.
Póki co nie zawiodłem się nigdy na p. Mirku i jakość kupowanych u niego części zawsze odpowiadała opisowi.
Widać jednak, że chyba miał zły dzień