TuneR napisał(a):
Fotka odemnie
http://img466.imageshack.us/my.php?imag ... 0408ej.jpgSpocik calkiem udany. Widze, ze jestescie panowie niezle zorganizowani
![n :piwo:](./images/smilies/564.gif)
. Brawo, tak trzymac
![Exclamation :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif)
Dzieki za fotke. Co do zorganizowania to staramy sie jak najlepiej, ale to dopiero poczatki Naszej dzialanosci, aczkolwiek stawiamy wysoko poprzeczke i bedziemy starali sie sumiennie realizowac postawione sobie cele.
Co do Waszego Klubu tez bylo calkiem sporo autek, no i pomyslowosc tez byla dobra, nie wiem jak z organizacja bo jak sami widzieliscie pojechalismy przed Wami. Aczkolwiek co do nawierzchni na placu to polemizowalbym ze byla dobra, jak wjechalem swoim samochodem to czulem kazda dziure, i te wystajace krawezniki mnie wystraszyly prawde mowiac, ale z tego co widzialem nie wszystkim bylo szkoda aut
PS: Co do Naszego spociku, wielkie dzieki Wszystkim ktorzy przybyli, mozna bylo zauwazyc mala hermetycznosc z Naszej strony co do nowych uczestnikow, ale nie ma sie czemu dziwic wszystko to kwestia czasu i zaklimatyzowania sie, sami osobiscie mielismy za soba juz dwa nie wielkie spoty i w jako taki (kazdy interpretuje jak chce;) sposob moglismy sie poznac. Reasumujac mysle ze kazdy nastepny spot bedzie sprowadzal ze soba nowych uczestnikow i pasjonatow Audi.
Dzisiejszy spocik byl bardzo mily i na jak to ja oceniam wysokim poziomie, ladne zadbane auta bez zbednego WT - Wiejskiego Tjunningu - ktorego zwolennikiem osobiscie nie jestem, wrecz przeciwnie jestem przeciwnikiem !
Co do terminu nastepnego spotu, hmmm... - mysle ze tak jak na koniec ustalilismy bedzie on po swietach, pogoda byc moze juz bedzie o wiele lepsza, patrze teraz przez okno i znow zrobilo sie bialo sypie snieg i chwyta mroz ;( co mnie wcale nie cieszy
Podziekowania dla:
dorx'a - za swietny lokalik, swietna organizacje, kawke itp. i NAKLEJECZKI !
Adama i jego dziewczyny za "Solidarnosc" i czekoladki
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
Byly swietne !
Darka - nie wiem czy dobrze zapamietalem imie, za komputer i diagnostyke
Michala - za strone i wykreowanie nowego projektu stworzenia www
I dla reszty chlopakow za to ze byliscie, i moglismy sie poznac !!!
Wielkie DZIEKI !