Energy napisał(a):
Ten typ z filmiku, na Łódzkich blachach, który przyjechał na zlot Audi C4 z rdzawymi dziurami w błotnikach i taśmą LED w zderzaku powinien na bramie dostać kopa w dupę. Ale ludzie są bezczelni...
Mam nie odpartą chęć dołożenie od siebie łyżki dziegciu do tego wszystkiego albo inaczej mówiąc dolania benzyny E98 do tego ognia żeby zwiększyć kurzowisko nad tą gówno burzą w szklance.
... rozumiem w pewnym sensie bulwers Energy ale po pierwsze nie jedziemy do spodu z ludzi za swoje przekonania nawet jeśli są z dupy i większość ich nie rozumie ale ... jakiś poziom jaki kolwiek na "płycie zlotu musi być". Albo jesteśmy poważnymi ludźmi albo spotykamy się tylko aby topić smutki w hektolitrach wódki i przepalonych lolków.
Chcemy ściągać poważne firmy sponsorujące to nie możemy pokazywać na filmach i zdjęciach jeżdżące zombi ! Sami wiecie ,że AUDI to pasja którą żyjemy ! Auto nie musi być najnowsze i na full spasie - ma być schludne i nie zagrażające życiu i zdrowiu osób przebywających w jego pobliżu. W strefie lśnienia mają być auta które trafią tam przez sito które wykluczy auta składane 4 zardzewiałych ćwiartek, zadżumionymi wnętrzami, bez przeglądów rejestracyjnych i w najgorszym przypadku pochodzące z jumy.
Ja tu jestem z Wami bo lubię Wasze pijackie mordy
i nawet jak przyjedziecie PeKaEsem to i tak będę z Wami. Ale starajmy się trzymać jakiś poziom obojętnie jaki ale trzymajmy ...
EDIT: W hotelu WITER są jeszcze wolne miejsca bo dziś zarezerwowałemm