No to jak mówi stare, dobre przysłowie wszystko dobre niestety kończy się szybko.
Niniejszym Toruński Zimowy Zlot Quattro pod egidą Audi Klub Polska przeszedł do historii.
Dziękuje wszystkim przybyłym za świetną atmosferę, super zabawę na torze i nienaganną dyscyplinę gwarantującą bezpieczeństwo.
Było mega super i jak zwykle się na Was nie zawiodłem
Do zdjęcia stanęło 40 samochodów. Ojciec zwrócił mi jednak uwagę że przed tym fotopstrykiem część aut już wyjechała.
Wygląda więc na to że zjechało 45 samochodów i przeszło 100 osób !
Wspaniała frekwencja gwarantująca świetną zabawę.
Specjalne podziękowania :
* dziękuje moim padawanom za długą i zimną służbę na linii startu. Paweł i Szymon gratuluje i szacun za robotę
* dziękuje Drookashowi za poligrafię i pachołki audi zabezpieczające potencjalnie niebezpieczne miejsca na torze i za lekcję pokory dla osiexa i diesla
* dziękuje salonowi Audi Konarzewski z Bydgoszczy za drobne upominki i przyjazne podejście dla naszego klubu i naszych działań. Mam nadzieję na przyszłą współpracę (podobno szepce się już o letniej imprezie pod Buby egidą)
* dziękuje dejayowi za kamero bieganie i oczekuje z niecierpliwością na kolejną wiekopomną produkcję i nie jak zwykle nie chce widzieć żadnych części post produkcji. Ufam bezgranicznie i czekam na premierę całości !
* dziękuje Hotelowi Przystanek w szczególności właścicielce Pani Eli za wspaniały obiekt i cierpliwość wobec naszej "niewielkiej" gromadki
* dziękuje ekipie Grzegorza którzy nas nakarmili i napoili. Byliście ekstra chłopaki
* no i w końcu jeszcze raz dziękuje WAM !
Dla Was można by i popróbować przenieść Giewont. Ale odpuszczę sobie góro noszenie i raczej skoncentruje się na tym żeby ściągnąć Was na kolejną imprezę w lato. Dziękuje za wrażenia torowe, dziękuje za nocną atmosferę i zabawę. Wspaniale było zobaczyć Wasze twarze zarówno nowych klubowiczów (mam nadzieję że się podobało) jak i starych wyżeraczy zlotowych z kilkuletnim już stażem. Tak, tak panie Mareczku miś z Tobą to było coś na co długo czekałem i był przefajny !
Niech wybaczą Ci których nie wymieniłem a powinienem i Ci którym nie poświęciłem tyle czasu i rozmów ile bym chciał.
Więcej grzechów nie pamiętam i zapraszam na kolejną balangę.
Czy admin może przypomnieć gdzie by można było zrzucić foty ?? Jak tam stoi nasz FTP ??