Cześć
Mam na imię Paweł i jestem klubowiczem Mitsubishi Klub Polska i chciałbym zaprosić wszystkich właścicieli i pasjonatów samochodów na spotkanie w Warszawie.Jak pewnie większość z was wie , w Stolicy nie ma żadnego klubu tuningowego które miałoby regularne spotkania a regionalne spoty dotyczą jedynie określonej marki lub określonego modelu samochodu. Chcielibyśmy to zmienić, dlatego organizujemy to spotkanie i zapraszamy wszystkich chętnych lubiących motoryzację. Na to spotkanie zapraszamy wszystkich bez względu na model, markę czy rocznik samochodu. Jeśli lubicie takie spotkania i mielibyście ochotę wyrwać się z domu i pogadać z ludźmi lubiących motoryzację to serdecznie zapraszam. Zaproszenie to wysyłam do wszystkich klubów regionalnych, które organizują spoty w Warszawie, więc na spotkaniu będą wszystkie marki samochodów dostępnych w Polsce.
Spotkanie odbędzie się w sobotę 8 września 2007 roku o godzinie 17:00
Miejsce spotkanie to parking przed Stadionem Legii Warszawy. Miejsce jest na tyle duże, że pomieści sporo aut i jest w centrum Warszawy, więc każdy będzie miał blisko żeby podjechać.
Na dowód tego, że jestem poważną osobą , która nie oderwała się od gier typu Need For Speed i nie mam 10 latek przesyłam linka do mojego auta:
Jeśli będziecie chcieli obejrzeć moje jak i inne auta to zapraszam w Sobotę.
Czekam na komentarze.
Pozdrawiam i do zobaczenia