z Waszych wypowiedzi wynika ze nie macie pojecia o rzeczach o ktorych mowicie :
Lotnisko powiadasz ?
a jak wytyczysz tor i czym, no chyba ze masz np. pełno opon i z nich zbudujesz tor.
cwiartka kolejny pomysl. a aparature pomiarowa rozumiem masz w domu i chetnie zabierzesz.
Nie bierzecie tez pod uwage jakiegokolwiek zabezpieczenia imprezy a to sa wymierne koszty.
Kolejna kwestia : nawet jesli wytyczysz ten tor na lotnisku to ostra jazda po asfalcie skatuje zawieszenia ze o oponach nie wspomne.
najlepszym rozwiazaniem jest po porostu tor szutrowy taki jak np w Toruniu. O zimie nie mowie bo w snieznych warunkach kazdy tor to wielka frajda.
Pamietajcie tez ze coraz wiecej z Nas ma zony, kobiety, dzieci. Im tez wypadalo by jakos zorganizowac czas, bo tak czy inaczej jezdza z nami a nie zagladaja tak czesto pod maski jak my w czasie zlotu
Nie wolno tez zapominac, ze predkosc to ryzyko a wiec istnieje koniecznosc zabezpieczenia imprezy.
Mysle ze wszystkie osoby, ktore organizowaly ZLOT z torem, nie mylic ze SPOTEM na jakim dlugim rownym odcinku, wiedza o co mi chodzi.
Wyszlo na to ze na zlocie w Pieczyskach toru nie bedzie za to bedzie mozna polatac po pasie startowym bawiac sie amatorsko w wyscigi rownolegle. Co Hans szykuje nam wiecej tego nie wiem i czekam na niespodzianki.
Zapowiedzialem jednoczesnie ze postaram sie zorganizowac ZLOT zimowy wlasnie na torze torunskim i niewatpliwie jesli plan wypali zapewnie z ekipa sporo frajdy na bezpiecznym, znanym niektorym torze.
Nie mam zamiaru oczywiscie gasic Waszego entuzjazmu. Chetnie przyjade na zorganizowany przez Was zlot sadze jednak, ze zanim sie za niego wezmiecie powinniscie pogadac z organizatorami zlotow ktore juz sie odbyly z Hansem, ekipa lodzka : Basketem, Piotrem, ekipa Krakowska : Martabem, Emte, ze mna czy z ekipa Warszawska, ktora organizowala wlasnie zlot na lotnisku. Uwagi tych osob pomoga Wam w przedsiewzieciu i uchronia od bledow i wypaczen