Dzisiaj (24.10.04) o godz 11:00 był zorganizowany rajd na torze kartingowym na ul Zemborzyckiej. Na początku w ruch poszły gokarty, w których za kierownicą siedzieli najmłodsi kierowcy (kilkunastolatkowie). Po nich na starcie staneły potwory o mocach rzędu kikuset koni (słyszałem coś o 400hp). Marki samochodów jakie spotkałem to: Honda Civic, Skoda Felicja, WV golf, Mitsubishi Lancer i oczywiście Audi 80 Coupe. Przyznać muszę ze najlepiej wypadł Lancer za sterem siedział M. Stec (któremu jednak odpadło lewe przednie kolo
), jednak znakomicie bronił honoru naszej marki M. Kozłowski !! Pokazał klase!! Osobiści pogratulowałem naszemu przedstawicielowi bo pokazał co nasze Cudeńka potrafią. Oprócz ciekawych wyścigów były również wystawione stare modele samochodów takich jak: Mercedes 180SL, Jaguar z 1977r jak również motocykl BMW Sahara. Ogólnie rzecz biorąc było fajnie. Dowiedziałem się dzisiaj rano o tej imprezie dlatego przepraszam że zainteresowanych nie mogłem wcześniej powiadomić. Następnym razem jak bede coś wiedział to ogłosze to na forum. Pozdrowienia ...