solaris napisał(a):
każdy by pewnie chcial żeby zdjęcia zrobić na Capri albo w Monako w obecności 4 znegliżowanych lasek
Ale tu Polska Panie, stodoła, trupki b5
Swoją drogą taki kalendarz z autami wyj%anymi w kosmos to można se kupić wszędzie
Ja bym w garażu wolał inny, jak np quattro z fosy się grzebie, jak mały 80 Cabrio spawa, jak emciory w kanale 2.7bt wyciągają itp
Takiego nie ma nigdzie
Dziękuje. pozdrawiam
Bzdury pleciecie i tyle. Nie chodzi o kalenadarz super aut, ale o kalendarz z WŁASNYMI samochodami. Robimy takie prawie co roku z teamem z Krakowa albo innym i w tym jest przyjemność ! Ale żeby chcieć na niego spojrzeć, musi to jakoś wyglądać. Jak macie fajnie zaaranżowane zdjęcie jak wyciągacie silnik ze swojego auta, to czemu nie, ale nie jakieś pstryknięte bez sensu na ogłoszenie albo z innego powodu... I sam poziom sprzętu, którym się strzela, nie ma tu nic do rzeczy.
Święte słowa Sprinter. Wyrwałeś mi je z gardła. Popieram w 100% . Jedyne zdjęcie jakie mi się podoba ( to tylko moje zdanie ) to zdjęcie poniżej .
I właśnie kalendarz utrzymany w takim charakterze uważam za słuszny . Reszta zdjęć niestety wieje nudą a sama ich aranżacja nie nadaje się raczej do niczego fajnego. Przepraszam jeśli kogoś uraziłem . Każdy ma prawo do własnej opini.