.: AUDI KLUB POLSKA :.

Forum Audi Klub Polska
Teraz jest 21.lut.2025 11:28:56

Strefa czasowa: UTC + 1

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 5783 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 290  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł: Re: Feniks z popiołów - kącik polityczno - obyczajowy - STA
PostNapisane: 23.mar.2016 21:08:46 
Użytkownik

Auto: 8QB31.8T Coupe 7A automatic
Ja również się zgodzę...
A nie mówiłem, że i polityka może łączyć.. :peace:
Trzymajcie ludzie kciuki, bo ładnie i miło już było, może teraz będzie po prostu lepiej...

PostNapisane: 23.mar.2016 21:27:31 
Użytkownik

http://www.pomniksmolensk.pl/news.php?r ... vL7pXrWCiF

PostNapisane: 24.mar.2016 06:42:52 
Użytkownik

Buba to ty bardziej antysystemowy niż to lewactwo mieszkające w squotach haha.

PostNapisane: 24.mar.2016 11:37:41 
Użytkownik

Buba napisał(a):
jakub33 napisał(a):
Buba czytając twoje posty, czuję się jakbym słuchał tokfm, w czwartkowe (prowadząca paradowska) i piatkowe poranki (prowadzący Żakowski, goscie lis, Wołek i wladyka) nienawiść do pis wylewa się doslownie przez głośniki, jak ja uwielbim ten ich ból pupy haha, coś pięknego.
Jak to Korwin powiedział, jak ten pis jest taki zły, to jaka zła musiała być koalicja po psl, że ludzie dali samodzielne rzady pisowi.

nie znam programów o których mówisz, nazwiska coś mi oczywiście mówią ale nie słyszałem żadnego odcinka z prostej przyczyny ja słucham tylko 1 i 3 program polskiego radia

Ja mam w głębokiej pogardzie pisiorków i popaprańców i kodowców (mówię oczywiście o politykach sensu stricte), kaczkę, dudkę, szydełko i całą resztę bałaganu. Nie uznaje żadnego autorytetu stanowiska prezydenta czy premiera bo to dla mnie zwykłe ... podaruje sobie przymiotnik i żeby nie było niejasności te uczucia nie powstały tuż po wygranej pisiorków tylko wynikają z wnikliwej i wieloletniej obserwacji i analizy. W końcu uczucie obrzydzenia do tego szamba dały mi także studia politologiczne (o ironio) no ale przynajmniej co nieco wiem co mówię :D

Cała ta hołota nawet przez chwilę nie myśli o zwykłych ludziach a o swoich bebzunach problem polega na tym że za to płacimy.
Osobiście od dawna nie mam meldunku i dla tego kraju nie istnieje, nie figuruje, nie pobieram i nie odprowadzam, nie wzywam policji, nie korzystam z lekarzy państwowych. Słowem kochane państwo : odp.... l się ode mnie. Nic od ciebie nie chcę i nie oczekuje. Moja żona płaci podatki i zusy doskonale zdając sobie sprawę że jest to kasa wyrzucona w błoto a jej na starość przyjdzie z państwowej emerytury żreć trawę (dla przypomnienia czy zarabiasz czy nie oddajesz temu choremu krajowi 1000 JEDEN TYSIĄC ZŁOTYCH w śmietnik bez jakichkolwiek korzyści)
co nieco mojej sympatii ma Korwin no ale to z niego robią idiotę w czym sam on niestety pomaga

+1 :peace:

Jest A6 2,4 ALF '98
Było B4 2,0 ABK '92
Było B3 1,8 NE '89

PostNapisane: 24.mar.2016 17:47:29 
Moderator

Auto: Audi A8 D2 4.2 quattro
Buba +1
Nie zabieram tutaj głosu - ale słyszę siebie.
Tyle, że ja jeszcze bym dorzucił, że podobnie traktuję złodziei w czerni (księży i całą zajawkę związaną z jakąkolwiek religią)
Najstarszy biznes/firma świata: RELIGIA - każda - powstały przed rządami, demokracją itd. a doją ludzi i piorą mózgi lepiej niż TVN, Pol$hit i TV Trwam razem wzięte.

Honda NC750S DCT '2019 [09.2019-teraz] R2
Email: lukaszgryglicki@o2.pl, tel: 693582014
Морготх
Leśny Dziadek

PostNapisane: 24.mar.2016 20:49:17 
Użytkownik

Koledzy z Bydgoszczy już działają :D :D

http://wiadomosci.wp.pl/kat,1329,title, ... wiadomosci

PostNapisane: 24.mar.2016 21:14:36 
Moderator

Auto: 80 2,3 10V
jakub33 napisał(a):
Buba to ty bardziej antysystemowy niż to lewactwo mieszkające w squotach haha.

Nie on jedyny. Skoro żaden z systemów nie jest w stanie zapewnić stabilności to trzeba tak długo wiercić rządzącym aż znajdą się najbliżej punktu stabilizacji. Marudziłem na PO, marudzę na PIS i będę marudził na każde kolejne ugrupowanie, które dokonuje zmian zbyt agresywnie a przede wszystkim mało skutecznie!

Nadal będę jednak uważał, że jeden tchórz uciekł a drugi kryje się za swoimi marionetkami. Ciekaw jestem kiedy się to skończy...

Audi A4 2.8 30VQ tip - było
Audi Cabrio 2,8 12V - było
Audi A8 4,2 32V tip - było
Audi 80 2,3 10V - pod kocem
Audi A4 1,9 TDI Quattro - nowa zabawka

PostNapisane: 24.mar.2016 22:52:06 
nie zaglądam tu tak tu tak często jak wcześniej,ale jednak... i jak czytam te ostatnie wpisy to mi sie słabo robi... zwłaszcza kolegi Buby, Pana kolegi po fachu,który to rzekomo z racji dyplomu "wie o czym pisze"... ból dupy jaki się z Ciebie sączy jest tak oczywisty, że posty typu "nienawidzę PO tak samo jak PIS-u" mógłbyś sobie podarować bo są mało wiarygodne.
Bardzo trafnie ktoś napisał, że jakby tokfm słuchać :D i nie nie pitol,że nie wiesz i nie słuchasz bo to tylko o Twojej indolencji świadczy... zresztą trójka to podobny wytwór tylko mniej gadają, a więcej wieskiej muzy puszczają.
Zachowaj chociaż pozory obiektywizmu, a będzie o czym dyskutować bo póki co ziejesz tylko jadem, z kórego nic nie wynika.
W sumie to jak się tu zazwyczaj nie zgadzam z Baskeciorem to w przypadku postu, że trzeba zatkać uszy dopóki świnie nie przestaną kwiczeć to tu ma racje i tyle...

PostNapisane: 24.mar.2016 23:01:38 
Użytkownik

tomeksopot napisał(a):
nie zaglądam tu tak tu tak często jak wcześniej,ale jednak... i jak czytam te ostatnie wpisy to mi sie słabo robi... zwłaszcza kolegi Buby, Pana kolegi po fachu,który to rzekomo z racji dyplomu "wie o czym pisze"... ból dupy jaki się z Ciebie sączy jest tak oczywisty, że posty typu "nienawidzę PO tak samo jak PIS-u" mógłbyś sobie podarować bo są mało wiarygodne.
Bardzo trafnie ktoś napisał, że jakby tokfm słuchać :D i nie nie pitol,że nie wiesz i nie słuchasz bo to tylko o Twojej indolencji świadczy... zresztą trójka to podobny wytwór tylko mniej gadają, a więcej wieskiej muzy puszczają.
Zachowaj chociaż pozory obiektywizmu, a będzie o czym dyskutować bo póki co ziejesz tylko jadem, z kórego nic nie wynika.
W sumie to jak się tu zazwyczaj nie zgadzam z Baskeciorem to w przypadku postu, że trzeba zatkać uszy dopóki świnie nie przestaną kwiczeć to tu ma racje i tyle...

naprawdę odpuszczę sobie konwersacje z Tobą bo nie ma to sensu
ale ostatnie słowa idąc Twoim tokiem rozumowania :
pisiorkowa propaganda tak zryła Twój światopogląd że nie widzisz nic poza tym co pokaże prezes, radio maryja i tv republika
smakują takie argumenty ?? Odnieś się merytorycznie do moich słów bo jeśli nie to reszta z Twojej strony jest bełkotem
A co do moich ulubionych stacji to nie obrażaj szanowny kolego pana Mana, Niedźwiedzkiego czy Andrusa jeśli oczywiście wiesz o kim mówię i znasz jakiekolwiek ich osiągnięcia

Bestia 2,2 T 20 V Q pod kołderką w garażu

PostNapisane: 25.mar.2016 05:52:38 
Moderator

Auto: Audi A8 D2 4.2 quattro
Mnie ciekawi dlaczego ktoś nie może uwierzyć, że ktoś inny tak samo gardzi PiSem jak i PO i więcej - każdym politykiem?
Niby dlaczego to jest niemożliwe?

Honda NC750S DCT '2019 [09.2019-teraz] R2
Email: lukaszgryglicki@o2.pl, tel: 693582014
Морготх
Leśny Dziadek

PostNapisane: 25.mar.2016 09:53:14 
Moderator

Auto: 80 2,3 10V
+1 Morgi

Wytapatane Zenkiem

Audi A4 2.8 30VQ tip - było
Audi Cabrio 2,8 12V - było
Audi A8 4,2 32V tip - było
Audi 80 2,3 10V - pod kocem
Audi A4 1,9 TDI Quattro - nowa zabawka

PostNapisane: 25.mar.2016 18:53:25 
Użytkownik

Auto: A8 V8 Manual Quattro.
Morgi napisał(a):
Mnie ciekawi dlaczego ktoś nie może uwierzyć, że ktoś inny tak samo gardzi PiSem jak i PO i więcej - każdym politykiem?
Niby dlaczego to jest niemożliwe?

Mam te samo zdanie :)

PostNapisane: 25.mar.2016 19:55:01 
Buba napisał(a):
naprawdę odpuszczę sobie konwersacje z Tobą bo nie ma to sensu
ale ostatnie słowa idąc Twoim tokiem rozumowania :
pisiorkowa propaganda tak zryła Twój światopogląd że nie widzisz nic poza tym co pokaże prezes, radio maryja i tv republika
smakują takie argumenty ?? Odnieś się merytorycznie do moich słów bo jeśli nie to reszta z Twojej strony jest bełkotem
A co do moich ulubionych stacji to nie obrażaj szanowny kolego pana Mana, Niedźwiedzkiego czy Andrusa jeśli oczywiście wiesz o kim mówię i znasz jakiekolwiek ich osiągnięcia

fakt dyskusja nie ma sensu...
bo jak dyskutować np. z takimi oto "argumentami" :

Buba napisał(a):
A co jeśli temu zakompleksiałemu konusowi (mogę bo nie jest osobą publiczną) wpadnie do głowy wprowadzenie obowiązkowego ślubu w obrządku katolickim a brak chrztu dzieci będzie karany więzieniem ?

to nie są argumenty tylko bełkot przeplatany pseudo aurgumentami dotyczącymi TK,którego to się tak wszyscy uczepili... Proponuję prześledzenie sytuacji,która ma obecnie miejsce w stanach,a dotyczy wyboru sędziego sądu najwyższego. To są dopiero jaja,ale nikt im komisji weneckiej nie wysyła i nie krzyczy o zamachu na amerykańską demokracje...

po raz setny podkreślę jednak przy tej okazji,że nie głosowałem na pis i głosował nie będę!! Każdy o poglądach narodowo-konserwatywnych jest z automatu nazywany pisiorem bo tak najłatwiej i modne to takie... szkoda gadać.

odniosę się jednak równierz, jeśli pozwolisz, do kwestii Pana Mana i Niedźwieckiego z Twojej ulubionej stacji.... (Andrusa zostawiam bo on w innej dziedzinie robi) Otóż może to Cie zdziwi,ale znane mi są te nazwiska,ale do rzeczy: W moim osobistym odczuciu oni mając dostęp do światowej muzyki w czasach kiedy nam to się jeszcze nie śniło puszczając to co puszczali "wypaczyli" muzycznie całe pokolenie polaków. O gustach się oczywiscie nie dyskutuje,ale osobiście uważam,że działo się w muzyce o wiele więcej interesujących rzeczy w tamtych czasch. Ale to chyba nie ten dział.... Może jak znajdę czas w wątku myzucznym coś nasmaruje...

PostNapisane: 26.mar.2016 13:15:20 
Użytkownik

Auto: AFN quattro,AVG quattro, CFHF 4x4
Realizm jest najlepszą receptą na przetrawienie obecnych ustrojów politycznych. Europa ugina się pod jarzmem islamskich terrorystów sponsorowanych przez koalicję żydowsko-jankeską.
Polska od 26 lat jest notorycznie demontowana przez postokrągłostołową bandę złodziei i skur....ów.
Jak wspomniałem PIS nie jest moją bajką bo o złodziejach z PO nawet nie wspominam, ale to jest pierwszy rząd, który pokazuje środkowy palec UE i całej reszcie i póki co realizuje obietnice wyborcze.
W mojej osobistej ocenie powinni trzymać z Orbanem Putinem i Łukaszenką - tę trójkę łączy to że dbają o swój kraj i nie dają sobie w kasze dmuchać.
Nie można również powiedzieć o nich (PIS) że nie są patriotami... Póki c o ich czyny dobrze o nich świadczą.
Co do nakazów i zakazów ... Buba - rozpędziłeś się niepotrzebnie, bo póki co największy wpływ na takie decyzje ma buczenie rodziny i zawiedzionych Babć, które wnusi nie zobaczą w białym welonie ...
Reszty nie komentuję bo tak się zacietrzewiliście że obaj pieprzycie głupoty ...

PostNapisane: 27.mar.2016 21:51:59 
Moderator

Auto: A6 C5 AVF

Audi A6 AVF + blast by Spanky :)
BMW 5 GT 3.0 N57
--------------------------------------
1.03 CZEŚĆ I CHWAŁA BOHATEROM!!

PostNapisane: 08.kwi.2016 10:33:15 
trochę z dalszego podwórka,ale ciekawie gość mówi. Warto, a nawet rzeba posłuchać:
https://www.youtube.com/watch?v=pMyrCcM8EpA

PostNapisane: 08.kwi.2016 10:46:55 
Użytkownik

Auto: Audi S2, Audi 80 Avant
Było w poprzednim wątku, co "się skasował".

http://www.wykop.pl/link/3106369/kopacz ... e-sasiada/

Obrazek

iiii nowa zabawka Suzuki V-Strom DL1000 :P

PostNapisane: 08.kwi.2016 11:01:05 
Użytkownik

Auto: Audi S2, Audi 80 Avant
https://www.youtube.com/watch?v=tN9bu6CP318

Obrazek

iiii nowa zabawka Suzuki V-Strom DL1000 :P

PostNapisane: 08.kwi.2016 11:43:56 
Leo napisał(a):

nie widziałem...,ale tym bardziej warto odświeżyć. Było tam wiele ciekawych linków :/

i dalej w temacie:

https://www.youtube.com/watch?v=qQ4mrTTwSjg

PostNapisane: 08.kwi.2016 14:02:42 
Użytkownik

Auto: AFN quattro,AVG quattro, CFHF 4x4
Leo napisał(a):

http://www.wykop.pl/link/3106369/kopacz ... e-sasiada/

Nie wiem co ona bierze ale powinna odstawić ...

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 5783 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 290  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 1