orsetto napisał(a):
Baskecior napisał(a):
ravv napisał(a):
Baskecior napisał(a):
Każdy, kto próbuje doprowadzić do przewrotu powinien skończyć w więzieniu, ponieważ takie zachowania mogą zdestabilizować państwo i doprowadzić nas na skraj wojny ...
Póki co Komendant Główny Policji i Minister Spraw Wewnętrznych do dymisji - dopuścili do bałaganu wokół sejmu i na ulicach - bydło powinno zostać rozgonione pałami ...
No,no i wszystkich co im się nie podoba palami i do więźnia. Skąd my to znamy. Chyba tęsknisz za minionymi czasami. Przecież wtedy też byli ludzie którym taki układ pasował i nie byli w żadnej organizacji ale byli w mniejszości.
PS miliony na manifestacji GP.
Mylisz legalną manifestację z rozpierduchą. Za manifestowanie nikogo nie ukarałbym nawet mandatem, ale rozpierducha i paraliż prac sejmu to już poważna sprawa.
Co mają minione czasy z obecnymi? Kaczyński jest sterowany z Moskwy, PIS jest zależny od ZSRR?
Polska partia bez zdalnego sterowania z Moskwy, Berlina czy Brukseli jest nie w smak Tuskowi i kolesiom, dlatego prowokują zamach na legalnie wybraną władzę.
Nie odwracaj kota ogonem. Chodzi o TWOJE podejście do demonstrujących. To TY nazywasz ich bydlakami. Jak ktoś tak Ciebie nazwie to się uniesiesz honorem i dasz mu w dziób. Zważaj na słowa.
Sterowany, zdrajca, kukiełka Unii. Brońmy twierdzy.
Bydłem nazywam ludzi, którzy rozpierd... wszystko wokół, ponieważ coś im się nie podoba. Blokujących wyjazd z sejmu, bo coś im się nie podoba. Blokujących mównicę, bo coś im się nie podoba. Chcących rozpieprzyć struktury państwa i destabilizować je w imię nie wiadomo czego.
Większość tych osiołków nawet nie wie o co im chodzi , ale poszli podymić bo tak i ch... Za chwilę dołączą mili i sympatyczni kibice z bejsbolami, kosami i koktajlami Mołotowa i ulica popłynie krwią i ogniem. Wtedy będziemy mieli powtórkę z 1970 czy 1981 roku ...
Demonstracja z założenia ma za zadanie okazanie niezadowolenia z pewnych działań a nie bezmyślnego niszczenia wszystkiego wokół siebie. Różnica między demonstrantem a bydłem jest oczywista.
Poza tym - nie mam zwyczaju w dysputach politycznych odnosić się ad personam do kolegów z forum, ponieważ temat nie jest wart psucia wzajemnych stosunków koleżeńskich, więc zejdź ze mnie albo zacznę Cię ignorować.
PS: Za życzenia świąteczne dziękuję, ale źle trafiłeś bo nie wierzę w żadne gusła etc - niemniej z wzajemnością - wszystkiego najlepszego.