... kurcze ale powitanie mnie tutaj czekało, jakbym zmartwychwstał ...
... Dzień Dobry jeszcze raz i natrzepiemy kolejne dwie strony, a wszystko za sprawą Migela
... już się trochę wytłumaczę. Nie było mnie ponieważ na wsi gdzie przyszło mi mieszkać nie miałem internata, mobilny nie działał tak jakbym sobie życzył, a TPsa niestety nie posiada wolnych numerów. Po kilku testach, play, plus i pozostałe sieciunie Skusiłem się na internet z polszmatu. Działa dobrze, czyli tyle co wiejska opcja TPsy po kablu.
... Leo, Buba, J@rek, Bilu, Simpson, Basket, DeS i cała stara ekipa chętnie się z Wami zobaczę ... być może będzie to Kronach, albo u Leo na "Sommer Party"

Chyba że projektu nie ukończę na czas... to będzie bida.
... Bilo, chyba za mało lecytyny piję bo nie pamiętam takiej sceny ze zderzakiem Coupe. Ale skoro Ty mówisz że nie pasuje, to ja powiem
pasuje, tak samo jak blenda z cabrio do sedana.

Ze starych czasów przypomniało mi się jak pewien S2-kowicz kupował odemnie zderzaki do S2 ... sprzedałem mu hurtem 3 szt lecz nie z S2 tylko z coupe ... on nie widział różnicy.
... Audik, tak wychowywał, wychowywał ... juz pięć lat wychowuje
... Leo seledynowa 70% to Twoja sprawka więc mnie w to nie mieszaj. Ale po seledynowej to nawet lód na bajorku nie trzeszczał ...

Ale to były piękne czasy.
... Foka, brzydzę się donosicielstwem. Nawet moja córka wie, że skarżyć to nieładnie.

... Co by Bilu mnie się nie przyczepił to też zrobię chronologiczny podpis: 1Z, AGR, AFN, ASZ, AEL = 620PS-ów