joker66 napisał(a):
100% sok z jabłek sama natura.
Pakowane w woreczki 5 litrowe z kranikiem.
Koszt takiego worka 14 zł dla forumowiczów.
Jest tylko pasteryzowany wysoką temp 80*C
W sklepie zazwyczaj są worki 3l. 5l za 14zł, to bardzo dobra cena. Szwagier ma sady, też wyciskał, ale sprzedawał po 17-20zł. Wcześniej brałem od szwagra, ale sprzedał już wszystko co miał. Jakbyś kiedyś kierował się w stronę Ostrołęki daj znać. Mam zamówienie na 25-30 worków.
Zdrowy tryb życia, odchudzanie, diety... w d..pę można to wszystko sobie wsadzić przy typowym tempie życia. Może jak ktoś ma dużo czasu i kasy to może bawić się w diety, fitnesy, i takie tam pierdoły. Jak chcesz zrzuć parę kilko trzymaj się 3 zasad:
1. stosować dietę ŻP - "żreć połowę"
2. trzymać się zasady NP - "nie podjadać"
3. konsekwentnie stosować RD - "ruszyć dupę".
Jem nieregularnie, lubię słodkości, czasami piwko wieczorem, wszystko co złe. Raz w tygodniu biegam, małe kółko po osiedlu - 3km. Plan jest taki, aby zwiększyć dystans i 2 x w tygodniu, ale gorzej z czasem, a po pracy na etacie siadam do kompa i dalej pracuje (własna firma). Efekty 6-7kg mniej porównując z wagą sprzed pół roku, musiałem zacząć nosić pasek do spodni.
Wszystkie mądrości można sprowadzić do prostej rady "rusz dupę". Wszystko inne to tylko wspomagacze, trzeba zużywać więcej energii, niż się pochłania w jedzeniu. Nie ważne co będziesz robił, ważne aby coś robić - bieganie, pływanie, siłownia, sex...