Morgi napisał(a):
A tutaj się nie zgodzę:
- nie ma rodziny - no i co?
Patrz aktualna dyskusja, kobieta też człowiek.
- prawdopodobnie nigdy nie miał kobiety - jak wielu homo - co z tego? [/quote] Sugerujesz coś?
- całe życie mieszkał z matką - no to skrzywia faktycznie, lekko bym się bał
- mieszka z kotem - znam takich wielu, gorzej jak woli kota od kobiety, [/quote] Patrz wyżej, lekko bym się bał
- nie umie prowadzić samochodu - jak ze 30% kobiet? [/quote] Ale on facet.
- nie umie obsługiwać komputera - jak z 50% osób 50+ ? [/quote] Ale ktoś taki jak on powinien, ale to moje prywatne zdanie.
- nie ma konta w banku - sam bym bardzo chętnie nie miał - co jak mi nagle powiedzą że są wypłacalni do 100 kEUR, a ja mam na koncie np 150 KEUR - 50,000 EUR psu w doopę? I mam się cieszyć? przykładów ze świata w uj.[/quote] Nie w tym rzecz, on go nie umie obsługiwać, nawet gdyby chciał.
A co do okularów?
Nie mam ich od dawna (tak sądzę) - tylko co z tego?[/quote]
A to, że to jest aktualnie kierownik całego zamieszania i to mnie przeraża. Miałem świadomość, że włożę kij w mrowisko i zrobiłem to świadomie, jak się pewnie domyślasz. Wiele powyżej to skróty myślowe, ale jak choć jedna osoba przejrzy na oczy (patrz mój poprzedni post) to już będzie sukces.
PS. Przepraszam, starałem się odnieść do wszystkich punktów osobno, ale coś mi się rozjechało. Mam nadzieję, że mój post pozostanie czytelny.