ando1414 napisał(a):
roger_35 - no wybacz, ale czy Ci k..lwa za linkowanie płacą. Na Pudelku czy gdzieś tam linka wyślij.
Spłaszczasz chłopie rozmowę do poziomu grzywki Rakowskiego.
"no nerw mnie wzrósł" - linki o Petru zapodaj o (Kaczyńskim, Kijowskim, Komorowskim Kwaśniewskim, Rydzyku, Wałęsie, Wołodyjowskim, Zelniku, Żukaczubru itd...) i wszystko mi jedno o kim - ale do k nędzy pisz do "pudelka" w takich sprawach.
Jeszcze raz podkreślam - podsyłasz nam gównianego newoiuusa. Napisz co myślisz co uważasz - ja staram się tak robić - z jednymi się zgadzam z innymi nie ale, zawsze widzę argumenty - (w mojej subiektywnej ocenie czasami dobre i mocne i przekonujące a czasami słabe)
Nudzi mnie potwornie wałkowanie Posła Szerby ale jak napisałeś "równi i równiejsi" to Poseł Szczerba jest mocno "równiejsi" bo Sejm na miesiąc zablokował!!!!
Pozwolę sobie odpowiedzieć Ci krótkim zdaniem, gówno Ci do tego jakiego newsa podsyłam, od tego jest ten wątek i tyle (btw, kim Ty w o ogóle jesteś, żeby mi mówić co mam robić, Chłopie?). A skoro mózgownica nie pozwoliła zrozumieć przekazu to:
- jakim cudem w miejscu, gdzie wolno przebywać tylko posłom, znajduje się jakiś szemrany facet? Czy to pytanie rozumiesz czy mam coś doprecyzować?
- skoro dziennikarze zostali stamtąd usunięci to jakim cudem moglibyśmy się o takich jazdach dowiedzieć inaczej niż z filmów nagrywanych przez innych posłów?
- czy gdyby poseł Nitras został tam nagrany ze swoim ochroniarzem przez innego posła to byś przyklasnął czy się oburzył?
- czy prezio jest kimś lepszym (w sensie równiejszym) czy czegoś się boi, nawet w sejmie, że musi z tzw. gorylem chodzić?
PS. Mistrzem na tym forum od wrzucania linków nie jestem ja, z kimś mnie pomyliłeś...
PS2. DO Basketa, starszy, biedny Pan i okaz kultury, błagam, nie rozśmieszaj mnie...