.: AUDI KLUB POLSKA :.

Forum Audi Klub Polska
Teraz jest 01.mar.2025 00:00:54

Strefa czasowa: UTC + 1

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 5783 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125 ... 290  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł: Re: Feniks z popiołów - kącik polityczno - obyczajowy - STA
PostNapisane: 24.lut.2017 13:13:58 
Moderator

Auto: 80 2,3 10V
Rzekłbym, że "szach mat". Piękne porozkładane na czynniki pierwsze. Niestety jak widać "szary człowiek" lepiej potrafi zrozumieć problem niż urzędnicy. Nasze dyskusje tutaj szybciej by rozwiązały wiele problemów patrząc jak Zarat i rk07554 rozpisali obecne rządy...

Audi A4 2.8 30VQ tip - było
Audi Cabrio 2,8 12V - było
Audi A8 4,2 32V tip - było
Audi 80 2,3 10V - pod kocem
Audi A4 1,9 TDI Quattro - nowa zabawka

PostNapisane: 24.lut.2017 13:46:06 
Użytkownik

Auto: 8QB31.8T Coupe 7A automatic
Miałem nic nie pisać, ale...

Panowie, nie możecie zrozumieć tego, że te same zdarzenia, decyzje, nawet cyfry można widzieć i odbierać w różny sposób...
Podniecacie się jakimiś bzdetami o TK, armii, w której żadnego pewnie nie było, itp zapominając o tym co było...

rodzynek - swoimi tekstami zaczynasz przypominać poziom roger-35 czy morgi, być może dla Ciebie prezes TK powinna być jak poprzednik, lansować się w mediach i być na zawołanie PO, dla mnie niekoniecznie, taki był z niego udacznik, że napisał ustawę na zlecenie włądzy, którą potem sam uznał za niekonstytucyjną...

rk - wiele mądrości, z których nic nie wynika, chyba, że chcesz powiedzieć, że gdyby PO rządziło dalej, to wskaźniki leciałyby w przeciwnym kierunku...
zauważyłeś chociaż, że jest bezpardonowa walka z wyłudzaniem Vatu, gdzie było to wcześniej??dla mnie to ważne...może najważniejsze z tego co robią..

Wycofywanie się z projektów ustaw: dla Was oznaka słabości, dla mnie oznaka, że jednak ktoś liczy się z tzw opinią publiczną...czego wcześniej nie widziałem...

Moje zdanie jest takie: 8 lat straszenia pisem zrobiło swoje, nic innego nie potrafili, tylko straszyć pisem, w końcu przestało wystarczać, woda ciepła w kranie leciała i w PRL-u...i przegrali wybory, dlaczego tego nie uszanujecie, że większość czynnych wyborców podziękowała poprzednikom??

Wszystko co było budowane nie mieściło się w budżetach, 2-3 krotnie go przewyższając, rekordzistą jest Stadion Narodowy, gdzie zabrakło miliarda...
Do tego, żeby przy takich inwestycjach jak budowy autostrad, bankrutowały firmy podwykonawcze, to tylko wtedy było możliwe...
sami fachowcy od zarządzania, dystrybucji, planowania itp...i odzyskiwania nieruchomości...

Trochę bez składu to napisałem, ale jestem po trasie Wawa - Bruksela - Wawa...

PostNapisane: 24.lut.2017 14:52:54 
Użytkownik

Auto: 80 b3 2.0 16v q
Jedno mnie w tym wątku rozwala to ,że przeciwnicy pis-u są tak ślepi i pod szyldem obrony demokracji chcą za wszelką cenę uwalić rząd wybrany w demokratycznych wyborach , kim ,czym jest pis i co robi choć się to nie podoba wielu nie ma tu żadnego znaczenia ,został wybrany w demokratycznych wyborach ,
w demokracji każdy ma prawo głosować jak mu się podoba nie ważne czy jesteś wielki pan czy dziad , jakiego toku myślenia i czego wy oczekujecie od ubogich nierozgarniętych ludzi zapomnianych przez poprzednią władzę dla których 500+ to połowa budżetu domowego , ci ludzie wegetują z dnia na dzień nie myślą co będzie za rok za dwa a są takimi samymi polakami jak my , podziały w tym kraju buduje każda władza i my sami też swoim zachowaniem , żeby w tym burdelu było dobrze ludzie musieli by wyzbyć się egoizmu myślenia tylko o własnej dupie , problem w tym kraju to mentalność obsranego polaczka nie dość ,że ci nie pomoże to zrobi wszystko żeby ci zaszkodzić .

PostNapisane: 24.lut.2017 14:55:34 
Moderator

myszon90 napisał(a):
Trochę bez składu to napisałem

Wybacz, że tak bezpośrednio ale większość wypowiedzi z Twojej strony jest w ten deseń, na jedną nutkę. Inter[retacja owszem może być różna ale zawsze efekt jest ten sam, a widzimy go każdego dnia. Pytanie dalsze...ile dla Ciebie ma jeszcze trwać ta lepsza zmiana? 1,5 roku mija i już zaczynają kasować swoje babole (ok, dla jednych to moment pochwał za przyznanie się do błędów) ale warto spojrzeć jak one powstały - szybko i bezmyślnie.

mariuszj0808 napisał(a):
Jedno mnie w tym wątku rozwala to ,że przeciwnicy pis-u są tak ślepi i pod szyldem obrony demokracji chcą za wszelką cenę uwalić rząd wybrany w demokratycznych wyborach , kim ,czym jest pis i co robi choć się to nie podoba wielu nie ma tu żadnego znaczenia ,został wybrany w demokratycznych wyborach ,
w demokracji każdy ma prawo głosować jak mu się podoba nie ważne czy jesteś wielki pan czy dziad , jakiego toku myślenia i czego wy oczekujecie od ubogich nierozgarniętych ludzi zapomnianych przez poprzednią władzę dla których 500+ to połowa budżetu domowego , ci ludzie wegetują z dnia na dzień nie myślą co będzie za rok za dwa a są takimi samymi polakami jak my , podziały w tym kraju buduje każda władza i my sami też swoim zachowaniem , żeby w tym burdelu było dobrze ludzie musieli by wyzbyć się egoizmu myślenia tylko o własnej dupie , problem w tym kraju to mentalność obsranego polaczka nie dość ,że ci nie pomoże to zrobi wszystko żeby ci zaszkodzić .

Wskaż osoby, które utożsamiają się z KODem. Ja tu nie widzę typowych kodziarzy. Ja nie przepadam za PiSem tak samo jak za PO a z KODem to bym zrobił porządek w pierwszej kolejności!!!

PostNapisane: 24.lut.2017 15:09:18 
Użytkownik

Mowa o wszystkich którym pis się nie podoba , będą nowe wybory wszyscy będą mieli możliwość się w nich wypowiedzieć , kto je wygra będzie miał demokratyczny mandat na sprawowanie władzy do kolejnych wyborów , inna kwestia ,że do władzy i tak nie dostanie się nikt normalny bo koryto jest obwarowane tak żeby nie wpuścić nikogo z poza układu a nie daj panie Boże kogoś kto burdel posprząta bo jak jest burdel to nachapać się można

PostNapisane: 24.lut.2017 16:51:43 
Użytkownik

Auto: AFN quattro,AVG quattro, CFHF 4x4
Jesli powróci bandycka ustawa o zakazie wycinki własnych drzew tracą mój głos.
Zagłosuje na PPPP ...

PostNapisane: 24.lut.2017 17:10:10 
Użytkownik

mariuszj0808 napisał(a):
Mowa o wszystkich którym pis się nie podoba , będą nowe wybory wszyscy będą mieli możliwość się w nich wypowiedzieć , kto je wygra będzie miał demokratyczny mandat na sprawowanie władzy do kolejnych wyborów , inna kwestia ,że do władzy i tak nie dostanie się nikt normalny bo koryto jest obwarowane tak żeby nie wpuścić nikogo z poza układu a nie daj panie Boże kogoś kto burdel posprząta bo jak jest burdel to nachapać się można

Panie Mariusz,

Po pierwsze - Tak PiS wygrało wybory i TAK PiS ma prawo w związku z tym rzjbac gospodarkę jesli tak zdecydowała większość tych co poszli do wyborów.A my tu sobie możemy co najwyzej z Zarat.. dyskutować czy im sie to uda czy nie. Mam prawo mieć pretensje, że ludzie ,którzy uważają, że pieniądze rosną na drzewach a Kaczyński z Błaszczakiem jeździ po sadzie kombajnem i je zbiera maja takie same prawo wyborcze jak ja (przecież pieniedzy na 500 plus nie ma, nawet Morawiecki przyznał, ze się na to zapozyczamy,ci sami ludzie którzy biora 500 plus oddadza te pieniadze z nawiązką po doliczeniu prowizji rzadu i banków które kupują obligacje).
Taki są uroki demokracji i nikt ich nie kwestionuje. Moim zdaniem skrajny populizm zniknie z polityki szybciej niż się wszystkim wydaje, na czele z tym siwym imbecylem zza oceanu.

Po drugie - rząd MUSI przestrzegać prawa. A PiS i prezydent z PiS łamie ustawe zasadniczą. Morawiecki też to powtiwerdził w wywiadzie dla DW. Sytuacja w której TRÓJKA SEDZIÓW TK nie przychodzi na wybór prezesa TK - bo wtedy nie mogli wybrac swojego - i cała ta trójka przynosi L4 jest kpiną z podstawowych zasad uczciwości, sztuczką na poziomie drobnego kryminalisty który nie stawia się w sądzie. Mnie to przeszkadza, Tobie jak widać nie. Kwestia kultury i obyczajów - bez urazy.
Tak samo jak wciskanie ludziom bredni o smoleńsku, układzie, złodziejach i upadłym sądownictwie. I wstawaniu z kolan na arenie międzynarodowej.

Ten rzad jest jak biegunka. Minie. Tylko Polski trochę szkoda.

royal star 1300 tour de lux
mała rzecz a cieszy

PostNapisane: 24.lut.2017 18:26:09 
Użytkownik

rk07554 napisał(a):
mariuszj0808 napisał(a):

Panie Mariusz,

Po pierwsze - Tak PiS wygrało wybory i TAK PiS ma prawo w związku z tym rzjbac gospodarkę jesli tak zdecydowała większość tych co poszli do wyborów.A my tu sobie możemy co najwyzej z Zarat.. dyskutować czy im sie to uda czy nie. Mam prawo mieć pretensje, że ludzie ,którzy uważają, że pieniądze rosną na drzewach a Kaczyński z Błaszczakiem jeździ po sadzie kombajnem i je zbiera maja takie same prawo wyborcze jak ja (przecież pieniedzy na 500 plus nie ma, nawet Morawiecki przyznał, ze się na to zapozyczamy,ci sami ludzie którzy biora 500 plus oddadza te pieniadze z nawiązką po doliczeniu prowizji rzadu i banków które kupują obligacje).
Taki są uroki demokracji i nikt ich nie kwestionuje. Moim zdaniem skrajny populizm zniknie z polityki szybciej niż się wszystkim wydaje, na czele z tym siwym imbecylem zza oceanu.

Po drugie - rząd MUSI przestrzegać prawa. A PiS i prezydent z PiS łamie ustawe zasadniczą. Morawiecki też to powtiwerdził w wywiadzie dla DW. Sytuacja w której TRÓJKA SEDZIÓW TK nie przychodzi na wybór prezesa TK - bo wtedy nie mogli wybrac swojego - i cała ta trójka przynosi L4 jest kpiną z podstawowych zasad uczciwości, sztuczką na poziomie drobnego kryminalisty który nie stawia się w sądzie. Mnie to przeszkadza, Tobie jak widać nie. Kwestia kultury i obyczajów - bez urazy.
Tak samo jak wciskanie ludziom bredni o smoleńsku, układzie, złodziejach i upadłym sądownictwie. I wstawaniu z kolan na arenie międzynarodowej.

Ten rzad jest jak biegunka. Minie. Tylko Polski trochę szkoda.

Ten i wszystkie które były a najwięcej mam do zarzucenia pseudo solidarności która to niby komunizm obaliła była szansa na normalność ale wybrano napychanie kasy do kieszeni i marnotrawienie tego co zostało po prl-u

PostNapisane: 24.lut.2017 21:06:29 
Użytkownik

Auto: S4 B6 Cabrio
myszon90 napisał(a):
Miałem nic nie pisać, ale...

Panowie, nie możecie zrozumieć tego, że te same zdarzenia, decyzje, nawet cyfry można widzieć i odbierać w różny sposób...
Podniecacie się jakimiś bzdetami o TK, armii, w której żadnego pewnie nie było, itp zapominając o tym co było...

rodzynek - swoimi tekstami zaczynasz przypominać poziom roger-35 czy morgi, być może dla Ciebie prezes TK powinna być jak poprzednik, lansować się w mediach i być na zawołanie PO, dla mnie niekoniecznie, taki był z niego udacznik, że napisał ustawę na zlecenie włądzy, którą potem sam uznał za niekonstytucyjną...

rk - wiele mądrości, z których nic nie wynika, chyba, że chcesz powiedzieć, że gdyby PO rządziło dalej, to wskaźniki leciałyby w przeciwnym kierunku...
zauważyłeś chociaż, że jest bezpardonowa walka z wyłudzaniem Vatu, gdzie było to wcześniej??dla mnie to ważne...może najważniejsze z tego co robią..

Wycofywanie się z projektów ustaw: dla Was oznaka słabości, dla mnie oznaka, że jednak ktoś liczy się z tzw opinią publiczną...czego wcześniej nie widziałem...

Moje zdanie jest takie: 8 lat straszenia pisem zrobiło swoje, nic innego nie potrafili, tylko straszyć pisem, w końcu przestało wystarczać, woda ciepła w kranie leciała i w PRL-u...i przegrali wybory, dlaczego tego nie uszanujecie, że większość czynnych wyborców podziękowała poprzednikom??

Wszystko co było budowane nie mieściło się w budżetach, 2-3 krotnie go przewyższając, rekordzistą jest Stadion Narodowy, gdzie zabrakło miliarda...
Do tego, żeby przy takich inwestycjach jak budowy autostrad, bankrutowały firmy podwykonawcze, to tylko wtedy było możliwe...
sami fachowcy od zarządzania, dystrybucji, planowania itp...i odzyskiwania nieruchomości...

Trochę bez składu to napisałem, ale jestem po trasie Wawa - Bruksela - Wawa...

Wybacz kolego, ale nie pozwolę sobie na komentarz dotyczący poziomu moich postów. Będziesz miał jaja i przyznasz czym kwitowałeś moje posty, które Ci się nie podobały? Czy mam Ci przypomnieć? I kto tu fasonu nie trzyma...

PS. Mogę wrzucić Twoje prywatne posty do mnie jeśli masz wątpliwości lub kłopoty z pamięcią.

PostNapisane: 24.lut.2017 22:05:05 
Użytkownik

Auto: 8QB31.8T Coupe 7A automatic
rk07554 napisał(a):
Przypomnieć ci, kto pisał ustawę w czerwcu 2015r, powołującą przed czasem 5 sędziów?? Pisał ją Rzepliński, ten nieugięty obrońca demokracji, na zlecenie partii rządzącej napisał ustawę, którą potem sam w połowie uznał za niekonstytucyjną...
Ale, że to był rząd na który głosowałeś, to ci to nie przeszkadzało, 40-kilka wyroków TK nie wprowadzonych w życie, to również nie jest łamanie konstytucji, X spraw niewygodnych za które TK się w ogóle nie zabrał, to również nie jest łamanie konstytucji...
ale jak się ma wszystkie główne media za sobą, to wszystko idzie pięknie wytłumaczyć...

Dodam jeszcze, (nie chcem ale muszem), że twoje wyliczenia apropo spadku PKB, to również wynik rządów PO, bo nawet zeszłoroczny budżet, był przez nich pisany...Dopiero ten rok, ten budżet będzie swiadczył z kim mamy do czynienia w rządzie...poczekamy - zobaczymy...
Cytuj:
sztuczką na poziomie drobnego kryminalisty który nie stawia się w sądzie.
Takie sztuczki właśnie uprawia pani prokurator z Gdańska, która sumiennie umarzała doniesienia KNF w sprawie AG...
Ale, że to kasta to wybaczamy....
Wypuszczanie bandytów, m.in pruszkowa, teraz niedawno Hossa, warszawskie i nie tylko kamienice to mało, żeby stwierdzić, że sądownictwo jest upadłe??

Na arenie międzynarodowej, też już inaczej traktuje się Polskę, możesz tego nie widzieć...

Jesteście panowie nafaszerowani nienawiścią do pisiorów, aż kłuje w oczy, ale po 8-latach wpajania ludziom o słabej psychice, że pis to zło najgorsze, nie można się innych efektów spodziewać... :peace:

PostNapisane: 24.lut.2017 22:19:56 
Użytkownik

Auto: Audi S2, Audi 80 Avant
to prawda, Polska przeżyła PO , przeżyje i PiS , dajcie w takim razie 8 lat też im.
Co do ustawy o drzewach - jestem całą gębą za nią, i jeśli się z niej wycofają... szlag mnie chyba trafi.
Uczcie się historii panowie, dobrze Wam radzę.

Obrazek

iiii nowa zabawka Suzuki V-Strom DL1000 :P

PostNapisane: 24.lut.2017 22:27:01 
Moderator

Leo...za 6,5 roku to może nie być już polskiej historii jak tak dalej pójdzie... Teraz drzewa, zaraz placówki szkolno-wychowacze (obcięto 40% dofinansowania do przedszkoli i żłobków), rolnicy już powoli się gotują a jak im wyjdzie społeczność prawników i sędziów na ulicę to nie będzie komu trzymać porządku.

Dałem się nabrać na pierwszą kadencję PO...na drugą już nie to i na obecnych się nie dam!!!

PostNapisane: 24.lut.2017 22:33:41 
Leo napisał(a):
Uczcie się historii panowie, dobrze Wam radzę.

to po pierwsze.

myszon90 napisał(a):
Jesteście panowie nafaszerowani nienawiścią do pisiorów, aż kłuje w oczy, ale po 8-latach wpajania ludziom o słabej psychice, że pis to zło najgorsze, nie można się innych efektów spodziewać...

i tu przechodzimy do sedna sprawy...
wpojono Wam drodzy koledzy nienawidzący Kaczyńskiego i wszystkiego z nim związanego, że to najgorsze zło wcielone, a prawda jest taka że najgorsze co nas Polaków i Polskę spotkało to okrągły stół i magdalenka.
Jeżeli tego nie uda Wam się ogarnąć swoimi przenikliwymi umysłami...
a widzę, ze jest z tym jakiś ogólny problem (tak,tak Wy nie oglądacie tvn-u, macie swoje zdanie...) to faktycznie jak pisał kolega rodzynek rozmowa jest jałowa...

PostNapisane: 24.lut.2017 22:44:56 
Klubowicz

Auto: Audi 200 20V Avant V8 4,2, A8 D2 4,2
mariuszj0808 napisał(a):
(...)

Guzik prawda. To, że zostali wybrani w wyborach demokratycznych nie daje im z automatu pewności rządzenia przez pełną kadencję. Polskie prawo (jeszcze takie jest) przewiduje coś takiego jak przyspieszone wybory. Ponadto wielu wyborców nie chce tego rządu i odmawia mu swojego poparcia. I myślę, że wszyscy, nie tylko zwolennicy PISu mamy prawo wymagać od nich, aby trzymali standard i postępowali zgodnie z prawem - m.in konstytucją, ale też regulaminami i przepisami ruchu drogowego! PIS niestety robi wszystko po swojemu, daje rozrywkę dla swojej gawiedzi, z oburzonych się naigrywa i ich obraża. To są standardy z knajpy z piwskiem. Odmawiam takim typom prawa rządzenia Polską i chciałbym, aby szybko LEGALNĄ drogą im władzę odebrać.
Dają wystarczająco dużo powodów ku temu już teraz.

Obrazekklik na zdjęcie
200 20V Avant 4,2

PostNapisane: 24.lut.2017 22:58:01 
Klubowicz

Auto: Audi 200 20V Avant V8 4,2, A8 D2 4,2
tomeksopot napisał(a):
myszon90 napisał(a):
Jesteście panowie nafaszerowani nienawiścią do pisiorów, aż kłuje w oczy, ale po 8-latach wpajania ludziom o słabej psychice, że pis to zło najgorsze, nie można się innych efektów spodziewać...

(...)
wpojono Wam drodzy koledzy nienawidzący Kaczyńskiego i wszystkiego z nim związanego, że to najgorsze zło wcielone, a prawda jest taka że najgorsze co nas Polaków i Polskę spotkało to okrągły stół i magdalenka.
(...)

Kuźwa, i to jest powód dla którego Kaczyński i rzesza jego poddanych produkuje buble prawne i stawia się ponad prawem - (vide Morawieccy: prawa nie trzeba przestrzegać - PRAWDA JEST WAŻNIEJSZA)???
Czy naprawdę nie widzicie, że to manipulacja i populizm?? Że tu nie chodzi o POLSKĘ, a o koryto i zemstę? O zniszczenie wrogów politycznych do cna nie bacząc na koszta? Że państwo prawa nie istnieje w rozumowaniu PISu? Wcześniej przeciwnikami byli SBcy, teraz policjanci przyjęci na służbę w 1988 r., a za chwilę internauci będą skazywani, bo mają wgląd w sytuację na świecie, a nie tylko w to, co im PIS wmawia.
Błaszczak 15 minut po wypadku wskazuje winnego i osądza, kiedyś tak robił Ziobro. Kownacki w sejmie mówi o krwi ofiar samolotu na rękach PO. Oni nie potrzebują wyroku - im wystarczy powiedzieć, aby zniszczyć człowieka. I jak się tego nie powstrzyma, to rozleje się to każdego im niewygodnego.

Co do okrągłego stołu - w naszej historii było więcej bardziej traumatycznych momentów, ale dla mnie największym spustoszeniem skończyły się zabory - mamy w kraju różne mentalności i podejście do rzeczywistości zależnie od zaborcy. To się ciągnie i powoduje niepewność, niechęć do innego człowieka. A każdy czuje się lepszy. No i mamy - wygrali Ci, którzy najmniej przyczynili się do wydarzeń 89 roku, dlatego teraz w poczuciu kompleksu budują sobie nową historię, tożsamość i uzurpują nowe prawa.

Obrazekklik na zdjęcie
200 20V Avant 4,2

PostNapisane: 25.lut.2017 01:54:23 
Użytkownik

rodzynek napisał(a):
mariuszj0808 napisał(a):
(...)

Guzik prawda. To, że zostali wybrani w wyborach demokratycznych nie daje im z automatu pewności rządzenia przez pełną kadencję. Polskie prawo (jeszcze takie jest) przewiduje coś takiego jak przyspieszone wybory. Ponadto wielu wyborców nie chce tego rządu i odmawia mu swojego poparcia. I myślę, że wszyscy, nie tylko zwolennicy PISu mamy prawo wymagać od nich, aby trzymali standard i postępowali zgodnie z prawem - m.in konstytucją, ale też regulaminami i przepisami ruchu drogowego! PIS niestety robi wszystko po swojemu, daje rozrywkę dla swojej gawiedzi, z oburzonych się naigrywa i ich obraża. To są standardy z knajpy z piwskiem. Odmawiam takim typom prawa rządzenia Polską i chciałbym, aby szybko LEGALNĄ drogą im władzę odebrać.
Dają wystarczająco dużo powodów ku temu już teraz.

odnośnie kolizji drogowych wcześniej wszystko było mocno zamiatane http://wpolityce.pl/polityka/327233-jak ... i-radiowoz
wyobrażasz sobie "ucho prezesa" za PO gdzie głównym bohaterem jest Tusk bo ja nie ,
za to pamiętam jak często zapadały wyroki za znieważanie PO-PSL przez zwykłych ludzi ,
pamiętam takie szczegóły
http://niewygodne.info.pl/artykul4/0194 ... ytucji.htm
http://wyborcza.pl/1,75968,18251790,Koa ... cyjny.html
nie jestem skłonny wierzyć PiS-owi bo za bardzo mi śmierdzi uległością chazarskim panom
a historia której mnie uczono i która jest ogólnodostępna śmiem twierdzić ,że ma tyle samo prawdy w sobie co wiadomości TVN .

PostNapisane: 25.lut.2017 09:29:51 
Użytkownik

powiem Wam tylko tyle :
ze 20 lat po upadku socjalizmu w RP słyszałem że to wszystko wina komuchów
teraz przez kolejne będę słyszał że to wina PO.
Metoda jest tylko jedna : trzeba iść na wybory i pognać to tałatajstwo na śmietnik historii bo tam jest miejsce kfaszysty, maciarewicza, misiewicza i innych błaszczaków.
Tylko kraju żal bo to co napsują i wydadzą (500+) będzie się oddawać i odbudowywać latami.

APELUJĘ ZATEM :
dupy na wybory bo jak my nie przepłoszymy tego pokurcza na pasku maciory i kleru to nikt tego nie zrobi !!

Pytanie tylko : na kogo głosować ??

Bestia 2,2 T 20 V Q pod kołderką w garażu

PostNapisane: 25.lut.2017 10:58:47 
Użytkownik

NOP.

Audi A6 C6 3.0TDI quattro + tip - był
Passat B6 2.0TDI Sportline + DSG - był
Skoda Octavia I 1.9TDI 90PS - był
Golf IV 1.6 SKL? + LPG - był
Passat B5FL 2.5TDI AKN - był
Golf III 1.8AAM? + LPG - był

PostNapisane: 25.lut.2017 11:49:18 
Użytkownik

Auto: S4 B6 Cabrio
Buba napisał(a):
powiem Wam tylko tyle :
ze 20 lat po upadku socjalizmu w RP słyszałem że to wszystko wina komuchów
teraz przez kolejne będę słyszał że to wina PO.
Metoda jest tylko jedna : trzeba iść na wybory i pognać to tałatajstwo na śmietnik historii bo tam jest miejsce kfaszysty, maciarewicza, misiewicza i innych błaszczaków.
Tylko kraju żal bo to co napsują i wydadzą (500+) będzie się oddawać i odbudowywać latami.

APELUJĘ ZATEM :
dupy na wybory bo jak my nie przepłoszymy tego pokurcza na pasku maciory i kleru to nikt tego nie zrobi !!

Pytanie tylko : na kogo głosować ??

I to jest pytanie, pojęcia nie mam. Na pewno zaś przeciw, na 100%, niestety innego wyjścia nie ma.

PostNapisane: 25.lut.2017 12:38:51 
Użytkownik

Odwieczne pytanie na kogo glosować. Problem nie tylko Polski i Polaków. A prawda jest taka, że większość z nas nie zagłosowałaby nawet na siebie. I co robimy?. Albo mniejsze zło, albo przeciw. Jedno i drugie do d...

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 5783 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125 ... 290  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 1