@Roger
Cytuj:
Nie chodzi o miejsce tylko stan umysłu, nie pogrążaj się... Chyba aluzji nie złapałeś...
WOW! NIEMOŻLIWE! Wielkie dzięki za wskazówkę!A już myślałem że RKO pisze o San Escobar!! ...
@RKO
Cytuj:
Jaka szkoda
Wnoszę logicznie, że dobrze się odnajdujesz w otoczeniu głupoty.
Jeżeli głupotą nazywasz takie wartości jak BÓG, HONOR, OJCZYZNA, to tak, otacza mnie głupota.
@Orsetto
Cytuj:
Większość jednak nie podpisała. Mieli jaja, a tych JKM zabrakło. A pochwalił się wtedy wszystkim kolegom, że podpisał?
Wiesz jak jest. JKM zgłosił ustawę lustracyjną, a komuch Piotrowicz "naprawia" i dekomunizuje sądy.
A może podpisała, a my o tym nie wiemy? Skąd ta pewność? i kto to jest ta większość?
Widzisz do jakiego absurdu dochodzi? Komuch dekomunizuje sądy... a nie trzeba było tak od początku? tylko po 25 latach? To źle że w Polsce postępuje dekomunizacja czy nie?
Cytuj:
Dostałbyś robotę w Google albo innej obłudnej, konformistycznej firmie to za 24 godziny byłbyś u nich. Na końcu piz...byś drzwiami tak, że portrety przodków ze ścian by pospadały.
Nie oceniaj innych przez pryzmat siebie samego, poza tym co ma Google do tego o czym piszemy?
@Myszon
Cytuj:
Dodam jeszcze, że CBOS mówi, że pisiory 42% mają
PO dostało po rewelacjach smoleńskich. Nowoczesna pod progiem (mówiłem że skończy jak palikociarnia)
Cytuj:
@metyoo
A podobno terminal w świnoujściu był chorym pomysłem, teraz jest cacy?
@Myszon
Tak mówili platformersi...
Szach, mat...