Roger_35 napisał(a):
myszon90 napisał(a):
Roger_35 napisał(a):
myszon90 napisał(a):
Panowie, jeśli tylko 10% z tego to prawda, to jeśli ktoś powie, że poprzednie rządy były OK, to ja już nie wiem, co musi się stać, żeby zmienił zdanie...
Po audycie 8 lat temu, dorsz za 7zł łamie mi serce..
P.S. Jest sporo spraw już w prokuratorze...
Czyjej prokuraturze? Ręcznie sterowanej pacynki Zbigniewa Ziobry (o dwa w jednym mi wyszło...)? No błagam Cię, nie rozśmieszaj mnie...
Tobie widzę, napluć w twarz, to będziesz deszcz czuł...
Wybacz łaskawy Panie, ja jestem gorszego sortu.
Skoro jednak sprowadzasz kolego tę dyskusję do takiego poziomu (wcale nie jestem zdziwiony, tak BTW) to zadam Ci pytanie wprost: umiesz czytać ze zrozumieniem? Wiesz choć do czego był mój komentarz? Czy odpowiadasz mi w ten sposób, ponieważ Ci się nie spodobał.
Jeszcze kilka takich komentarzy i kolejny wątek będzie do zamknięcia. Zarat prosił o kulturalną i merytoryczną dyskusję, jest wiele innych miejsc gdzie można wylewać swoje frustracje. I tak na koniec, ja Twoje poglądy szanuję choć są biegunowo odległe od moich, mogę liczyć na wzajemność?
Chcesz mi powiedzieć, że teraz wszyscy prokuratorzy najpierw biegną po instrukcje do Ziobry, a potem tak samo sędziowie i dopiero zaczyna się prowadzenie spraw??
Jeśli tak, daj sobie spokój...
Sędzia Łączewski. Nie podam Ci na tacy, doczytaj sobie...
Skoro uważasz się za gorszy sort, to jest już tylko Twój problem...
A ironiu paniał? Chyba nie, zakończmy tę wymianę wiadomości, bo dyskusją nazwać to trudno.