przemik napisał(a):
spanky napisał(a):
Przemku , nie jest tak źle w "tym kraju" jak pokazuje to TVN ... [emoji41]
Ech odnoszę wrażenie, że Ty masz jakiś kompleks albo swoisty problem z tą stacją.
Posługujesz się stereotypami, które mają to do siebie, ze mają niezbyt wiele wspólnego z rzeczywistoscią.
Dodatkowo kopiujesz wprost zachowanie prawicowych trolli ze znanego portalu społecznościowego.
Co nie licuje z powagą Twojej osoby i tego forum.
Druga sprawa - skoro nie oglądasz to skad wiesz jak to pokazuje TVN
PS
Maćku nie jest tak dobrze w "tym kraju" jak Ci to pokazuje TVP.
To , że czegoś nie lubie/nie akceptuje stylu , to nie znaczy , że mam kompleks /problem czy powielam stereotyp (piszesz jak te trolle z lewicowych portali [emoji12]) . Dobrze , że nie napisałeś , że jestem nietolerancyjny [emoji23] ) .
Przemku , dla mnie TVN to tuba propagandowa poprzedniej wladzy , ktora nadal trąbi , TVP to tuba propagandowa teraźniejszej władzy (co w tym dziwnego , kto ma władze ten ma media) .
Tylko z taka roznica , ze teraz jest podzial , ktorego wczesniej nie bylo .
Telewizji nie oglądam TVN/TVP itp (przestałem już dawno temu , jeszcze przed wygraną PIS) bo już wtedy włączyłem myślenie, a i szkoda mi na to czasu .
A skąd wiem , jak nie oglądam .... wystarczy porozmawiać to z jedną publicznością albo drugą .... [emoji3]
P.S kiedy wieczorna pizza przy włączonym TVN u Ciebie i opowieści z podbojów za wielką wodą ? (pytam poważnie [emoji12]) ,