Luki147 napisał(a):
enduroboy napisał(a):
Luki147 napisał(a):
bym ....dzisiaj - wczoraj dzieciaka na pasach potrącił ......
Poczekaj na zmiane przepisow, dopiero beda swiete krowy
szczerze .... . to jest chyba najprostszy sposób , aby z nie winnego człowieka zrobić sprawcę - oskarżonego w sądzie . Nawet jak chcesz kogoś pomówić , oskarżyć to musisz się nagimnastykować ewentualnych o świadków , napisać to na papierze , i zanieść do odpowiedniego organu w policji , czy
...co tam jest .
A tutaj bach w
......z się na pasy bo taki masz humor , i nie winny człowiek siedzi na dołku praktycznie .
Jestem ciekaw , jakby wyglądała wtedy interpretacja zapisu z kamery w sądzie , to dosłownie wyglądało tak , jakby inny pojazd wymusił pierwszeństwo wyjeżdżając z ulicy przyporządkowanej - mam w dupie wszelkie przepisy wchodzę - wjeżdżam co mi zrobicie ??
gitmar: ostatni raz Cię upominam! Tutaj nie fujbuk, jakaś kultura słowa obowiązuje a Ty non stop próbujesz rzucać mięsem. Jeśli sytuacja się powtórzy to będziesz musiał odpocząć chwilę od forum!gitmar mam pytanie w takim razie :
czy użycie słowa które nie jest mięsem , bo jest zniekształcone poprzez zmianę litery w pisowni jest uważane za słowo nie cenzuralne na tym forum ?? niektóre osoby też używają takie słownictwo-pisownię i jest ok . Być może akurat ja częściej - ot taki przypadek pojedynczej jednostki . Tym samym rozgraniczmy wolność słowa i wypowiedzi na tym forum . Ktoś jest najnormalniej wnerwiony , i ma ochtę użyć takiego słowa w zniekształceniu - samo w sobie nie jest ono przekleństwem - bardziej hmm może synonimem.
W takim razie zapytuję , jak to admini widzą ??
Być może zapomniałem , co jest też prawdopodobne , ale nie przypominam abym miał kiedyś w ostatnich czasach upomnienie za tego typu zachowanie .