Marcy$ napisał(a):
Baskecior napisał(a):
Marcy$ napisał(a):
Baskecior napisał(a):
Z ciekawostek - nie mogłem się do AXA/Liberty dodzwonić przez 1,5 miesiąca - godzinne oczekiwania na infolinii nic nie dały i dopiero soczysta wiadomość via Facebooka spowodowała kontakt z ich strony ...
Po awanturze wywalczyłem obniżenie składki OC za czerwonego traktora z 700 na 580 zł...
Odrobiłeś te roboczogodziny przy telefonie czy nie?:)
Dryndalem wieczorami - niemniej chodzi o zasade ...
Rozumiem, szanuję i nie czepiam się. Po prostu jak widzę takie oszczędności przy takim nakładzie pracy to zastanawiam się, czy nie można było więcej "zarobić" w tym samym czasie. Nie pomijając straconych nerwów.
Widzisz - wysłano mi polisę odnowieniową.
Nie mogąc się do nich dodzwonić po prostu zostałem postawiony przed faktem dokonanym a tego nie toleruję.
Z tego co się orientuję nie byłem odosobnionym przypadkiem...
Nie chodzi tutaj o te 120 zł ale o zwykłe zasady - każdy kontrakt można negocjować i to jest normalna praktyka między firmami - tutaj wysłano kwitek i w domyśle "kochany kliencie pocałuj nas w dupę" ...
Niemniej rzeczywiście kiedy wszelkie drogi kontaktu zawodzą fb jest niezwykle pomocny.
Inną sprawą jest fakt że cały ten biznes z OC to wielki pic i po tylu latach po prostu nie daję się nabierać na słodkie pierdzenie - im tańsza polisa tym więcej kasy zostanie na (np.) cukierki dla twoich dzieci ...