*Robi* napisał(a):
MielewskiPoland napisał(a):
http://www.youtube.com/watch?v=LG415CrV43c
Mam po prostu beke z takich idiotów. Podziwiam opanowanie kierowcy który to nagrywał, ja na jego miejscu bym każdemu z tej bmw wpie***ił .. Masakra, że tacy się w ogóle rodzą ..
ps. wiem że może nie śmieszne, ale nie mam innego wątku żeby to wkleić
![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
podpinam pod to kolegę
rymcimcim, Buba, Pierwsza rzecz, to byście zrobili co ten koleś z renault 19 w filmiku powyżej kolegi
metyoo Czyli się pokłonili do kraweżnika a nie po urywali drzwi itp....
Tyle w tym temacie.
Druga sprawa.
Sytuacja ta odbyła się jakieś poł roku temu w Katowicach.Koleś z auta nagrywającego rozdmuchał sprawę dość głośnie bo i TV się w to zaangażowało.Sprawa trafiła do Sądu od strony Bmw. Znam sprawę z pierwszej ręki. Kto był na moim weselu ten pozna mojego świadka. Niektórzy mają dużo lepsze kamerki w aucie niż te z selgrosa w promocji za 100zł. Znam te skrzyżowanie, jest naprawdę paskudne i krótkie, lewo skret ma max jakies 8m.
Powiem tyle że,na tą chwile Panowie z Bmw są jakieś 50 tys zł do przodu na łebka a kolejne sprawy są w toku....
Trzeba najpierw poznać sprawę żeby się na jej temat wypowiedzieć.
Sprawa jest ewidentna i nic tu nie trzeba znać z pierwszej ręki.... zwykli frajerzy,którym się w mordę należy i tyle. Ja tam bym się do znajomości z takimi burakami nie przyznawał...
Tak jak pisze Buba na dzień dobry wale po drzwiach i na psiarnie dzwonię... i kmioty z beemki ugotowani.
A jeżeli jest faktycznie jak mówisz,że facet ma jakiekolwiek kłopoty z prawem to świadczy to tylko o tym,że wystarczy być burakiem przy kasie żeby "mieć racje" i to jest niestety przerażające...
ps. może by trza chłopu pomóc jakiegoś adwokata opłacić,żeby pajacom z beemki nosa utrzeć??? Albo może jaki adwokat jest na forum co by sprawę podjął??