Nie wiem , nie znam , się , zarobiony jestem , więc się wypowiem .....
W branży magazynowej siedzę około 14 lat .... , po mojemu będzie tak ..... :
Still , Toyta są trwałe , ... ale mówię teraz o tych starszych modelach .., które kiedyś wychodziły ..... .Jeżeli masz okazje , możliwość kupić Toyotę , albo Stilla ze starych lat , na starych - nowych podzespołach ... wyremontowanego .. to warto . Teraz wkładają nowe klamoty ,... przełączniki , .. pompy , serwa , ... no i to wszystko szybko mówi papapa ... tak samo jak w autach . Jak robiłem jeszcze w castoramie mieliśmy wózek boczny Stilla na dziele płytek , ... dźwigał on nawet i ze 150 ton dziennie , jak nie więcej .... nie do zarąbania był ... , wózki czołowe były Toyoty , .. też dawały radę .... Teraz to co robią , nie jest już tak trwałe jak kiedyś ...
W obecnej firmie co robię, ... trwa przetarg na flotę wózków ..... , i teraz niestety Toyota , Still .... nie wypadają aż tak kolorowo . Ale , ... ale ... po cichu w skromnych fanfarach , z nie podważalnym impetem wchodzi na salony firma Heli ....... podczas zestawienia specyfikacji tych wózków w tej samej klasie , .... Heli bije wszystkich na grube dystanse , nie ma sobie wręcz równych . Cenowo może być nawet tańszy o jakieś 10 % co konkurencja . Umów się z przedstawicielem Heliego .. Toyoty , Stilla ... i zrób porównanie ofert .... odpowiesz sobie sam wtedy .