Witam , widzę ,ze to forum czasy świetności ma już za sobą wielka szkoda. ale może ktoś jeszcze ze ,,starej gwardii" jest i cos pomoże i doradzi. bo wiem ,że zawsze można na Was było liczyć. Potrzebuje rower elektryczny dla mamy . Przeszła na emeryturę i postanowiła zadbać trochę o siebie +taki prezent za odprawę emerytalną (może nie całą) chce sobie kupić. Dodatkowo po śmierci mojego ojca jeszcze bardziej zamknęła się w domu i nie chce wychodzić a tak pojeździłaby z koleżankami. Wykorzystywany raczej weekendowo ale na dosyć długich trasach bo głownie np. pętla wokół Jeziora Czorsztyńskiego czyli te 30-40 km zasięgu by się przydało
![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif)
. dodatkowo różnice ternu więc naprawdę przydałoby się coś z mocną baterią by ją w początkowych wyjazdach mocno wspomagało. Nie wiem czy przy osobie słabej kondycyjnie lepiej jakby był to rower z napędem ,że czasem może jechać całkowicie za nas czy tylko z wspomaganiem. Budżet wiadomo im mniej tym lepiej ale nie chce by to było dziadostwo i by jej kilka lat bezawaryjnie posłużyło. Kompletnie nie znam się na tym i liczę w pełni na Waszą pomoc.