Z nieba mi spadasz kppdob :uśmiech: .Bardzo interesuja mnie zdjecia twojego autka.Widzialem kilka sztuk bialych malowanych ale zarowno wykonanie jak i styl pozostawialy troszke do zyczenia.U mnie jest inaczej bo samo auto jest utrzymane b.dobrze wiec efekt powinien byc ok.Mam jedynie problem z projektem i pieniedzmi oczywiscie

lacz2: .Jesli mozesz podeslij mi te zdjecia <a href="mailto:bilo@3ds.am.lodz.pl" target="_new">bilo@3ds.am.lodz.pl</a>
Co do umieszczania fotek w tym miejscu to nic prostszego,pod warunkiem ze sa na jakims serwerze
jesli sa to piszesz {img}adres fotki{/img} i to wszystko.Nawiasy powinny byc oczywiscie kwadratowe i celowo je zammienilem bo bys ich nie widzial.Sorki jesli to wiesz i niepotrzebnie tlumacze.Co do linkow robisz podobnie zamieniajac "img" na "url".pozdrawiam,dzieki za pomoc i czekam na zdjecia.Obejrze i pogadam na temat malowania.Mysle ze bede mial mnustwo pytan :uśmiech:
<font size=-1>[ Ta wiadomość była edytowana przez: bilo dnia 2001-04-11 12:15 ]</font>