.: AUDI KLUB POLSKA :.

Forum Audi Klub Polska
Teraz jest 29.lis.2024 00:45:31

Strefa czasowa: UTC + 1

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 6 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: Grill do S2
PostNapisane: 03.cze.2002 00:34:08 
Użytkownik

Otóż brakuje mi jeszcze tylko GRILLA DO S2 . I teraz pytam, czy trudno jest zrobić taki grill samemu z siatki, czy lepiej powierzyć to komuś ewentualnie kupić z KAMEI albo innego producenta? Mam siatkę, tylko jak to zrobić? Liczę na jakieś wskazówki. A może ktoś ma przypadkiem taki grillek do opchnięcia? Oczywiście czarny, z siatki... Ale w sumie zrobiłbym sam, bo przecież samemu zrobić coś do autka to frajda!

ps. Moje s2 już jeździ :lol: czeka tylko na lakierowanie w kolorze granatowy metalik :zakrecony: No cóż, wybór nie do końca zależny ode mnie, jeżeli chodzi już o moje preferencje to wolałbym wściekłą czerwień :P :-P :P :grin: :-D :)

Tytuł:
PostNapisane: 03.cze.2002 10:49:10 
Użytkownik

zrob sam tak jak ja zrobilem do mojej a4 .... koszt to ok 20 zl i stary normalny gril !!!!
co do koloru to ja wlasnie przelakirowywuje z granatowego na czarny !!!!

Tytuł:
PostNapisane: 03.cze.2002 16:47:57 
Użytkownik

Sęk w tym, że żadnego grila nie mam.

Może jakieś bliższe wskazówki co do pracy nad grilem? Jak co i kiedy?

Tytuł:
PostNapisane: 04.cze.2002 10:27:17 
Użytkownik

leolepsi, twój mejl sprawił ze zacząłem sie przyglądać krytycznie mojemu grilowi w B4ce.

Decyzja juz zapadła, zmieniam go na siatke i równiez zamierzam zrobić wszystko samodzielnie.

Jak coś zdziałam to dam znać, jak ty zdziałasz, napisz też jak ci wyszło.

Grila standard kupie nowego, na starego po okrojeniu zakładam siatke (jeszcze nie wiem skąd ją wziąć) doradzcie

pozdro

Tytuł:
PostNapisane: 04.cze.2002 10:36:31 
Użytkownik

grilek wytworzony zostal w nastepujacy sposob.....
wyciety caly srobek ... dolny pasek plastiku zaszpachlowany (dziury gdzie zeberka laczyly sie z dolnym pasem grila ) ... pozniej polakierowane na czarno ... siatke kupilem w sklepiku tuningowym za 20 zl ... wyciolem odpowiedni fragment .... przkleilem go na zywice ( siadka byla troche wieksza zeby mozna ladnie ja od wewnatrz zagiac )
najwiecej zabawy zajelo mi wyciecie koleczka na srodku ( zeby mozna bylo otworzyc maske ) ... i grilek za 50 zl ( cale koszty gril na gieldzie 30 zl i 20 zl siatka ) gotowy !!!!! :-P

Tytuł:
PostNapisane: 04.cze.2002 10:43:44 
Użytkownik

Dzięki Volki! Będę działał. Zobaczymy, jaki efx z tego bedzie. Dam znac na forum. :-)

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 6 ] 

Strefa czasowa: UTC + 1