.: AUDI KLUB POLSKA :.

Forum Audi Klub Polska
Teraz jest 25.lis.2024 06:20:21

Strefa czasowa: UTC + 1

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 2 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: Kurna znów potrzebuje kilku odpowiedzi o B4 Tdi...
PostNapisane: 10.cze.2002 13:33:33 
Użytkownik

Siema, znów przynudzam :). Powiedzcie mi:
1. Gdzie jest główny komputer sterujący w Audi B4 Avant 1.9Tdi. Od czego jest ten pod nogami pasażera? a od czego ten w bagażniku po lewej stronie jak otworze tą klapke??

2. Może macie schemat podłączeń do TEGO GŁÓWNEGO KOMPA a szczególnie na które piny wchodzi jego zasilanie bo chciałem zrobić sobie odcięcie na nim??

3. Czy u was w TDi lampka ciśnienia oleju np. z rana gaśnie po ok. 4-5 sekundach ???. Dodam że silnik zalałem Mobilem 1 10w40 mineralnym do TD. Normalnie jak odpalam go na ciepłym i gasze do gaśnie odrazu tylko właśnie po dłuższych postojach gaśnie po takim czasie....

4. Drży pedał sprzęgła, czuć to jak delikatnie naciskam pedał i jak mocno też.

eheheheheh narazie wszystko czekam na znaki od was. Mam nadzieje, że nie zasnęliscie :)

Tytuł:
PostNapisane: 29.cze.2002 21:58:40 
Użytkownik

Rogal1.Pozdro. W mojej B4 limuzynie komp jest pod siedziskiem pasazera z tyłu, po lewej stronie (czyli za kierowcom), a to z przodu to jakis modul sterujacy (ale czym to do dzisiaj nie wiem).
2,8 v6 96r.

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 2 ] 

Strefa czasowa: UTC + 1