.: AUDI KLUB POLSKA :.

Forum Audi Klub Polska
Teraz jest 25.lis.2024 07:52:43

Strefa czasowa: UTC + 1

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 25 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 02.lip.2002 23:55:44 
Użytkownik

aż mi kurde wstyd że poleciłem takie autko. jechałem nim tylko raz w, w nocy i nie było problemów z ciągiem, może coś siadło do tej pory. no cóż kolega faktycznie zbytnio nie dba o samochody bo jakoś sie go nie trzymają-dość często zmienia (samochód to tylko rzecz nabyta-tak zawsze mówi). no cóż skoro nie zaciekawy stan to chyba nie warto.

Tytuł:
PostNapisane: 03.lip.2002 14:26:33 
Użytkownik

migel napisał(a):
aż mi kurde wstyd że poleciłem takie autko. jechałem nim tylko raz w, w nocy i nie było problemów z ciągiem, może coś siadło do tej pory. no cóż kolega faktycznie zbytnio nie dba o samochody bo jakoś sie go nie trzymają-dość często zmienia (samochód to tylko rzecz nabyta-tak zawsze mówi). no cóż skoro nie zaciekawy stan to chyba nie warto.

..ej stary nie przesadzaj :oko: ..nikt kota w worku o zdrowych zmysłach nie kupuje :) więc nie ma tu miejsca na jakiś wstyd. Ogólnie znależć coupetkę w bdb. stanie jest nielada sztuka.. ostatnio jedną taką ogladałem, bodajże w Nowym Mieście .. rocznik 93 pojemność 2,3 , 170kkm elektryka szyberek bordo metalik.. bardzo zadbana.. ale cena 27,5 kzł trochę chora jak na obecne czasy.
W sobotę mam nagrane spotkanko celem oblookania B4 2,8 V6, srebrny metalik, full wypas bez skóry, drewienko, serwisowana udokumnetowany przebieg 130 kkm, sprtowa zawieszka fele 17'' właściciel ma około 50 lat sam ja sobie sprowadził i jeździ ją już od 5 lat :0 dodać trzeba ze gość dziany i jest to 3 auto w rodzinie.. jeden mankament poważny -składak celny- cena jak dla mnie kosmicznie wygórowana w związku z powyższym bo właściciel woła sobie za nia 18 kzł. :zakrecony:

Tytuł:
PostNapisane: 03.lip.2002 15:42:27 
Użytkownik

o ile wiem, to to, ze jesli samochod jest zarejestrowany jako skladak, to tylko dlatego, ze kiedys bylo mniejsze clo i w eksploatacji to nie ma to zadnego znaczenia, wiec jesli stan jest tak dobry to nie mozna rezygnowac z dobrego samochodu, teylko ze wzgledu na wpis w dowodzie. wiem, ze cena powinna byc o ilestam nizsza, ale tylko nieznacznie, a eksploatacja samocodu kosztuje tyle, ze i tak nigdy nie dostaniemy za samochod tyle ile za niego dalismy, wiec jesli samochod ma byc "dla siebie" to moim zdaniem lepiej zaplacic wiecej za dobrego skladaka niz mniej za nie skladaka szrota

pzdr/Czarek

Tytuł:
PostNapisane: 03.lip.2002 15:44:23 
Użytkownik

Jak w dobrym stanie to bym nie patrzył czy składak,tak wogole przejzyj gratka.pl,jest S2 lekko drasnieta z tyłu na full wypasie

Tytuł:
PostNapisane: 03.lip.2002 16:19:25 
Użytkownik

zebym mial kase to juz bym jechal obejzec ta s2 :placz:

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 25 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Strefa czasowa: UTC + 1