migel napisał(a):
aż mi kurde wstyd że poleciłem takie autko. jechałem nim tylko raz w, w nocy i nie było problemów z ciągiem, może coś siadło do tej pory. no cóż kolega faktycznie zbytnio nie dba o samochody bo jakoś sie go nie trzymają-dość często zmienia (samochód to tylko rzecz nabyta-tak zawsze mówi). no cóż skoro nie zaciekawy stan to chyba nie warto.
..ej stary nie przesadzaj :oko: ..nikt kota w worku o zdrowych zmysłach nie kupuje
więc nie ma tu miejsca na jakiś wstyd. Ogólnie znależć coupetkę w bdb. stanie jest nielada sztuka.. ostatnio jedną taką ogladałem, bodajże w Nowym Mieście .. rocznik 93 pojemność 2,3 , 170kkm elektryka szyberek bordo metalik.. bardzo zadbana.. ale cena 27,5 kzł trochę chora jak na obecne czasy.
W sobotę mam nagrane spotkanko celem oblookania B4 2,8 V6, srebrny metalik, full wypas bez skóry, drewienko, serwisowana udokumnetowany przebieg 130 kkm, sprtowa zawieszka fele 17'' właściciel ma około 50 lat sam ja sobie sprowadził i jeździ ją już od 5 lat :0 dodać trzeba ze gość dziany i jest to 3 auto w rodzinie.. jeden mankament poważny -składak celny- cena jak dla mnie kosmicznie wygórowana w związku z powyższym bo właściciel woła sobie za nia 18 kzł. :zakrecony: