.: AUDI KLUB POLSKA :.

Forum Audi Klub Polska
Teraz jest 25.lis.2024 07:50:19

Strefa czasowa: UTC + 1

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 22 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł: 3-grosze
PostNapisane: 05.lip.2002 07:07:00 
Użytkownik

Na temat zlotu w Toruniu na lamach forum napisano wiele - padly glosy pochwal,co oznacza, iz impreza taka jest bezapelacyjnie potrzebna, jak i glosy krytyki - co dowodzi, ze jest dobrze, ale jest jeszcze cos do zrobienia (jak Audi-perfekcyjne, a zawsze mozna cos dodac i ulepszyc). Do tych opinii pragne dodac swoje 3 grosze.
Po pierwsze - podziekowania dla organizatorow i prowadzacych - w dzisiejszych czasach trudno o zaangazowanie ludzi w imprezy tego typu, zwlaszcza niekomercyjne.
Po drugie primo - nie moglem byc z Wami, gdyz w sobote pracowalem do 20-tej, a do Torunia mam kawalek drogi. Bardzo zaluje, za to kolejnym razem wybieram sie na 100 %.
Po trzecie - uwazam, ze niewazna jest pogoda, organizacja, dlugosc masztu czy kolor flagi itp. drobiazgi. Klimat takich imprez tworza ludzie - hobbysci, pasjonaci czy wrecz fanatycy - ludzie tacy jak Wy - i to jest wlasnie bardzo piekne. To stwarza mozliwosc kontaktu miedzyludzkiego tak potrzebnego w dzisiejszych czasach. Badzmy ludzmi i nie tracmy tego co ludzkie. Tak trzymac. Uch, wzruszylem sie troszke.
Pozdrawiam.

Tytuł:
PostNapisane: 05.lip.2002 09:25:33 
Użytkownik

Witam, no coż było jak było, ja narzekam tylko na brak organizacji, przyjechałem dopiero w sobote rano dlatego nie wiem jak było w piątek, w sobotę pogoda troche niedopisywała :( ale na wieczór zrobiło się przyjemnie-pozdrawiam wszystkich których poznałem :) szkoda ze ktoś zabrał sobie maszt z flaga ale cóż :( , Wydawało mi sie że będzie to wyglądało troszeczkę inaczej, poza tym nie trzymaliśmy sie jak typowy klub, tylko z doskoku , pownniśmy sami coś zorganizować np gzieś nad jeziorkiem czy cos takiego. :lol: Wiem że wina była niestety po stronie pogody :-( ,ale coż, natura, nie było klimatu typu wszyscy z klubu siedzą przy pivku, opowiadają rożne relacje o swoich furkach, kobietach, wyścigach itp, tego mi tam brakowało ale mam nadzieje że się to zmnieni
Pozdrawiam wszystkich

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 22 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Strefa czasowa: UTC + 1