.: AUDI KLUB POLSKA :.

Forum Audi Klub Polska
Teraz jest 24.lis.2024 23:32:39

Strefa czasowa: UTC + 1

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 4 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: soczewki
PostNapisane: 04.paź.2002 23:18:16 
Użytkownik

Lokalizacja: ReZaCzOLeNd ReZaCzUfKa-juz BRYKA wiec bierzcie i ssajcie z niej wszystcy :)p
...mam pitanie ..... jak mozna odroznic soczewki ktore som bo B3 od tych do B4.......wiem ze pojechalem z tym pitaniem troche ale naprawde niewiem jak. :0 :0 :0

no bo cos mi te soczewki zaczely chodzic po kieszeni no ale niewiem jak to sparwdzic. a na gieldzie bywa roznie............. 8) 8) 8)

Ps. Bilu czy ty masz jeszcze to swoja 1 szt. ???????

dzienkujem za odp.

aha a jeszcze jak by ktos mial do sprzedania to ja bardzo chetnie....do B4 of kors :grin:

Tytuł:
PostNapisane: 05.paź.2002 06:48:17 
Użytkownik

gościu a czy ty nie odtważasz swojej poczty głosowej. :-? :-? Różnica jest taka że w B3 soczewek nie ma (kup soczewy od 90-tki, tam gdzie postojówka jest w kierunku jak w zwykłej 80-tce) :-D :-D :-D

na giełdzie w lubinie som po 400 złociszy za sztuke :grin:

Tytuł:
PostNapisane: 06.paź.2002 11:37:58 
Użytkownik

Lokalizacja: ReZaCzOLeNd ReZaCzUfKa-juz BRYKA wiec bierzcie i ssajcie z niej wszystcy :)p
Ligtmen jak to niema w b3 ?????

np lampy b3 Audi 90 nie pasujom do mnie obojetnie czy to som soczewki czy takie dzielone jak ma 90 czy qpe.... (moze moje Audi to nie Audi ???)

a co do gieldy to bylem w sobote no i znalazlem za 450 zl -prawie nuweczke no ale prawa potem szukalem lewej no ale niestety byla ale z oberwanymi uchwytami...no i dalem se spokuj.....

moze ktos ma kpl. w dobrym stanie?????

aha Bilu no sam widzisz jak by ten dzik trafil na twoja prawa soczewke no to jusz bym mial kpl. 8)

Ps. Lightmen poczty zasadniczo nie odsluchuje :-P ale i to cie loobiem :-P :-P :-P a co dalej szukasz qpca na zderzak?????
aha wlasnie widzialem na gieldzie ORDZINAL ZDERZACZEK RS2 !!!! ino bes siatek ale caly nieuszkodzony zgadnijcie jaka cena..............................stawian brofca jak ktos zgadnie (cena mnie zabila) 8-)

Tytuł:
PostNapisane: 06.paź.2002 22:06:13 
Użytkownik

Lokalizacja: Wrocław www.rezacze.prv.pl Niunia: Audi B4 1.9 tdi rezać panowie, rezać...
temat mojej prawej soczewki jest w sumie nieaktualny bo sprzedaje ja jutro gosciowi ktory robi u siebie przod rs2
wiec sorry lightmen ale zderzaczka od ciebie koles nie kupi (moze ja sie skusze - tak na zapas)
szosti - za ile byl ten zderzak ??? pewnie za 1 tauzena lub wiecej bo w innym razie juz bys go sam probowal opychac :-P
... a dzika to chcialem trafic tylem tylko mi troche nie wyszlo :grin:

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 4 ] 

Strefa czasowa: UTC + 1