.: AUDI KLUB POLSKA :.

Forum Audi Klub Polska
Teraz jest 24.lis.2024 22:34:10

Strefa czasowa: UTC + 1

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 19 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: full demolka:(
PostNapisane: 16.paź.2002 22:24:56 
Użytkownik

sk.... zdemolowali mi autko i to na parkingu strzezonym na Wołowskiej przy szpitalu.Jestem załamny zaj.... radio dobrali sie do bagaznika zabrali piecyk tube...!.To moze bym przebolał ale wybijajc szybe rozwalili tapicerke na drzwiach,w sumie lakier na zewnatrz tez jest zjechany.!Cały kokpit uj... podłokietnik,chyba probowali odkrecic kierownice i siedzenia ale sie nieudało za to siedzenia sa podarte:cale w blocie i pociete od szkła.a zeby było malo to autko jeszcze kilka godz.stalo na deszczxu zanim k... ktos sie szczaił co sie stało... :)16 :placz: :bardzozly: :bardzozly: Co najlepsze autko stało dwa miejsca od budy ciecia,przy lampie z czujkami alarm wył pół nocy,a ci dzwonia do mnie rano i mowia ze cos sie z autkiem stało :bardzozly: :bardzozly: Plakac mi sie chce :)16 :placz2: :placz2: :placz2: Tylko w naszym kraju tak moze byc zeby ci auto rozje... na prkingu i to k... jeszcze strzezonym :-x

I co ja mam zrobic?
A!!! na policje czekalem jedyne 6 godz zanim ekipa sledcza przyjechała zajebiscie k... zajebiscie! :bardzozly: :placz2: :placz2: :placz2: :placz2: jak dowiem sie kto to zaije!!!!!!!!!!!!

Tytuł:
PostNapisane: 16.paź.2002 22:31:04 
Użytkownik

Współczuję , ale ...nie wiesz jak to jest ?? Cieć dostaje do wyboru - śpi , albo nie śpi i dostaje w łeb . Taki , qrwa kraj !!! Dowiedz sie , czy własciciel parkingu ma ubezpieczenie i wal do niego - ma obowiązek pokryć straty , jeśli oferuje usługi parkingu strzeżonego .

Tytuł:
PostNapisane: 16.paź.2002 22:39:03 
Użytkownik

nie ma!i tu jest bol.Pie... ciecia tak nie moze byc straty oszacowali na jakies 15 tys!Wyobrazcie sobie jak srodek wyglada (w tym tez jest sprzed grajacy)Wniosłem sprawee na policje a jutro do sadu.Zobaczymy jak to dalej pujdzie :placz2: :placz2: :placz2: :placz2:

Tytuł:
PostNapisane: 16.paź.2002 22:45:55 
Użytkownik

tak to jest k**** z tymi strzeżonymi parkingami :bardzozly:
kase to umieją brać, ale jak przyjdzie co do czego to odpowiedzialności żadnej :bardzozly:
dlatego warto pytać czy parking jest ubezpieczony w momencie pozostawiania auta

współczuje ci bardzo bo mi kiedyś też zdemolowano i okradziono auto i jeszcze k**** pocieli złośliwie siedzenia nożem a drugi raz pomalowano biały samochód czerwoną farbą :bardzozly: :bardzozly: :bardzozly:

podawaj tem jebany parking do sądu, w kncu za co biorą pieniądze :-x

Tytuł:
PostNapisane: 16.paź.2002 22:53:58 
Użytkownik

co za skurw....le, znaleść i zajebać takich

Tytuł:
PostNapisane: 16.paź.2002 23:58:05 
Użytkownik

Lokalizacja: ReZaCzOLeNd ReZaCzUfKa-juz BRYKA wiec bierzcie i ssajcie z niej wszystcy :)p
....heh ...bardzo mi przykro z twojego powodu ...no i ze stalo seim to na ulicy ktorej nazwa pochodzi od mojego rodzinnego miasta :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: .....

...przezylem to samo tyle ze we wrocku ....

...jedno jest pewne....TAKICH SQRWYSYNUF POWINNO SIEM WIESZAC !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tytuł:
PostNapisane: 17.paź.2002 08:38:51 
Użytkownik

wspolczuje, przezylem cos podobnego ale na mniejsza skale
parkingowi od razu sprawe wytocz. wpisowe mozna odzalowac, rzeczoznawca, potrwa ze 3 lata ale wygrasz

co do sprawcow to na ich zdebilnienie nie miesci sie w umysle normalnego, takich powinno sie eliminowac ale isc za takie gówno siedziec to tez bez sensu

Tytuł:
PostNapisane: 17.paź.2002 10:02:08 
Użytkownik

czyste kurestwo......miałem kiedyś knajpe w częstochowie , więc wiem coś na ten temat....... :bardzozly: :bardzozly: :bardzozly:

Tytuł:
PostNapisane: 17.paź.2002 11:13:51 
Użytkownik

Ehhh wspolczuje CI!!! Wiec wniosek jest jeden w Polsce jesli masz ladne auto, utrzymane w nalezytym porzadku i do tego stuningowane to zawsze znajdzie sie "kozak" ktory to wszystko zepsuje :( A miales ubezpieczone radio itd...? Ciekawi mnie fakt ile czasu musieli poswieciec aby wlamac ci sie do auta - miales przeciez folie na szyby?! Ochrona parkingu pewnie wydygala albo dostala w lape! Coz Polska to Piekny kraj... :bardzozly:

Tytuł:
PostNapisane: 17.paź.2002 11:33:54 
Użytkownik

maagog napisał(a):
parkingowi od razu sprawe wytocz. wpisowe mozna odzalowac, rzeczoznawca, potrwa ze 3 lata ale wygrasz

to że wygra tez jestem pewny na 100%, nawet jestem pewien ze sprawa potrwa nieco krócej. Gorzej może wypaść sciąganie kasy z takiej firmy. Jak istnieje długo, ma na tym parkingu konkretny system do sprzedania, wreszcie ten parking jest na swoim gruncie, a nie dzierzawionym gruncie - kase dostaniesz od razu, zapłacą dobrowolnie, albo komornik to sciągnie w ciągu pół miesiąca.

ale w przeciwnym wypadku - szukaj wiatru w polu.

wez pod uwage tez to, zeby od razu nie isc do sądu, tylko spokojnie z nimi pogadac (jak sie da), oszacuj ile z tego chcesz kasy - jak ci zaoferują dużo mniej, albo wcale - wtedy do sądu. MOzesz kase dostac szybciej bez zadnego sądu. zrobisz jak uważasz

wielkie współczucie, tez mialem cos podobnego, ale w znacznie mniejszych rozmiarach. :placz: :placz: :placz: :placz: :placz:

Tytuł:
PostNapisane: 17.paź.2002 13:24:06 
Użytkownik

sprawa wyglada tak:jest to sp.z.o.o (czyt.malpy)firma" kafa'- maja jeszcze kilka parkingow w wawie!z kolesiem gadalem to powiedzial ze on moze mi oddac za szybe wiec go wysmialem.udało mi sie go troche zbalamucic...(prawnik mam byc)wiec napisal mi oswiadczenie ze stalo to sie na prkinku w momencie kiedy jeden z cieci gdziesz poszedł(do drugiej budy)no i ze nastapilo wlamanie do auta po wybiciu szyby!co mowi sam oza siebie ze musial wlaczyc sie alarm(to gdzie oni byli)koles wtopił ale mam go w d... bede sie sadził.....

Tytuł:
PostNapisane: 17.paź.2002 14:27:49 
Użytkownik

Współczuje, co za kurestwo !!!!!!!!!!!!! Tego typa z parkingu to bym zajebał a nie wyśmiał !!!!!!!!!!!
Pozdr
DeS

Obrazek
jeśli nie jestes łosiem kliknij na łosia!

Tytuł:
PostNapisane: 17.paź.2002 23:28:49 
Użytkownik

szczerze wspolczuje. :-? :placz:
Z natury jestem nerwowy i nie wiem co bym zrobil.
na szczescie odpukac nie spotkalo mnie nic podobnego, ale kumplowi kilka dni temu wlamali sie do auta.
Honda Civic stala na jej nieszczescie pod chmurka, bo garaz byl zaladowany, ale za ogrodzeniem.
Jakis gnoj przeskoczyl, wybil szybe tylna boczna jednoczesnie uszkadzajac blache i lakier (podwazal najpradopodobniej srobokretem)
i wszedl z brudnymi buciorami prze okno. Co prawda nie poniszczyl nic w srodku (na szczescie wlasciciela) ale ukradl panel od radia.
Alarm wyl, nikt nie widzial, nikt nie slyszal......totalna znieczulica.
Wychlastac sukinkotow ! :-x :-x

Obrazek

Tytuł:
PostNapisane: 18.paź.2002 12:29:34 
Użytkownik

Walcze dalej!ubezpieczalnia powiedziala ze zwroci mi za skradzione rzeczy i wszelkie naprawy lae niestety troszke to moze potrwac bo musza sprawdzic ten parking.

Tytuł:
PostNapisane: 18.paź.2002 14:23:08 
Użytkownik

Walcz ! 8)
wazne ze jest nadzieja ze oddadza za wszystko ! :D
Pozdrawiam

Obrazek

Tytuł:
PostNapisane: 19.paź.2002 16:13:31 
Użytkownik

hip hip hurra!Wygrałem(mozna talk powiedziec) w poniedziałek dostane kaske z ubespieczalni git,a oni beda sie z kolesiem sadzic!Nop i wrescie swiety spokoj... :D :D 8-)

Tytuł:
PostNapisane: 19.paź.2002 16:20:28 
Użytkownik

Gratulacje !!!
:D :D

Obrazek

Tytuł:
PostNapisane: 19.paź.2002 17:50:07 
Użytkownik

Dzieki :-D Jest chodz troszke sprawiedliwosci na tym swiecie! 8-) :D

Tytuł:
PostNapisane: 28.paź.2002 17:34:32 
Użytkownik

szkoda tylko zachodu i nerwow
gggggggg...
qmplowi to wyniesli przktycznie cala calibre z garazu...
pozostala tylko karoseria z szybami...
stojaca oczywiscie na ceglach...
ZLODZIEJE I OKRADACZE CODZYCH SAMOCHODOW PIE....... SIE

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 19 ] 

Strefa czasowa: UTC + 1