.: AUDI KLUB POLSKA :.

Forum Audi Klub Polska
Teraz jest 28.lis.2024 11:19:26

Strefa czasowa: UTC + 1

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 23 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 22.lis.2002 10:09:01 
Użytkownik

Ja znam przypadki totalnego spieprzenia roboty przez chłopaków z Siedlec, choć cenowo są chyba najtańsi. Tylko, że u mnie we wsi nikt nie chce regulować ich instalacji - może to złośliwość konkurencji. Sam nie wiem.

Tytuł:
PostNapisane: 22.lis.2002 12:32:08 
Użytkownik

Maudi90USA napisz gdzie zakładałes w kaliszu bo jak bym zakładał to tam nie pojadę.
U nas podobno najlepiej zakładaja gaz w Brzeziu ( w prawo z trasy Kalisz-Poznań za Gołuchowem) Tel.7425353

Pozdro.

Tytuł:
PostNapisane: 22.lis.2002 15:30:55 
Użytkownik

Krawat napisał(a):
Maudi90USA napisz gdzie zakładałes w kaliszu bo jak bym zakładał to tam nie pojadę.
U nas podobno najlepiej zakładaja gaz w Brzeziu ( w prawo z trasy Kalisz-Poznań za Gołuchowem) Tel.7425353

Pozdro.

O.K.

ale tu Cie zaskocze... zakładałem właśnie w Brzeziu...
wczesniej zakładałem tam w Kadecie i w zasadzie nie moglem narzekac. nie podobalo mi sie tylko to ze robia taka masówke ( 1 samochód w 1 godzine + regulacja z tankowaniem razem 1,5h), i tak sobie mslałem że tam jz wiecej nie pojade... chcialem kupic audi z silnikiem 20V ale trafił sie z ladnym wypasem silnik NG, mysle wtrysk mechaniczny- no nie bardzo, ale kiedy sie dowiedzialem ze on i tak jest sterowany elektroniką i to dosyc bogatą to mysle sobie nie jest taki zly, a pozatym zaloze gaz to i tak wszystko jedno. kiedy juz mialem moja AUDI zacząłem dzwonic po gazownikach to sie okazalo ze do takiego wtrysku to wzasadzie wiekszosc z nich jeszcze nie zakladala, a na Częstochowskiej zakładali ale musiel zdiąc zadzownilem do Brzezia a tam gosciu "nie ma problemu, zakładamy i chodzi bez zarzutu" więc pojechalem tam... teraz musze chyba tylko reklamowac.

a gdy bym teraz zakladal pojechal bym do wiekszego miasta (Łódź, Wrocław, Poznań) tam podobno jest troche taniej i lepiej

P.S. przepraszam wszystkich których zanudzałem opowiescią jak to kupiłem auto :P

AUDI 90 z za oceanu... zagazowane 2.3NG and AWO 425S

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 23 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Strefa czasowa: UTC + 1