.: AUDI KLUB POLSKA :.

Forum Audi Klub Polska
Teraz jest 28.lis.2024 10:50:56

Strefa czasowa: UTC + 1

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 24 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 04.gru.2002 11:35:28 
Użytkownik

Hansik napisał(a):
Des ,a widziales mechanika ktory zna angielski ? ... ja nie ... a jak wezmiesz jakakolwiek angielska instrukcje napraw ( ELSA chociazby) to slowo silentblock powtarza sie dosc czesto ... wiec jak uwazasz ... :oko:

w chiptroniku chłopaki są po studiach :D
i to mówię o mechanikach :D
zresztą równi goście

Tytuł:
PostNapisane: 04.gru.2002 12:50:49 
Użytkownik

Ja mam takiego jednego mechaniora, kupe lat do niego jeżdże na przeglądy itp, róznymi furkami, a te s..... bloki to szczególnie na Śląsku są tak nazywane i z tego co wiem a mechanior ma taką samą furkę jak Ty to częsta usterka.
Pozdrowionka

Tytuł:
PostNapisane: 04.gru.2002 13:13:52 
Użytkownik

no ja mialem taką usterke w tych cimerblokach ( :P :P) , ze poprzedniemu włascicielowi widocznie lekko sie wytarły i debil podspawał jakieś blaszki, zeby zrekompensowac te zuzyte cimerbloki.

ale spuścizna wynalazków technicznych po poprzednich włascicielach czasem nie zna granic. zresztą to odrebny temat

w mojej okolicy nie ma dobrych mechaników.
raz kazałem jednemu zmienic prawy przegub, kupilem nowy przegub osobiscie. debil zmienił, ale lewy, bo stwierdzil, ze ten wg niego stukał. wyjezdzam, a tam stuka nadal prawy :bardzozly: :bardzozly: :bardzozly: :bardzozly:
a wczesniej mi powiedzial, ze ma na sprzedaz przegub w przystepnej cenie. pewnie chcial tak zamieszac, zebym kupil ten drugi przegub i zalozyl z prawej strony ten kupiony od niego.

Tytuł:
PostNapisane: 04.gru.2002 23:46:39 
Użytkownik

Ja nowego mechanika sprawdzam udając zupełnie zielonego w sprawach mechaniki. Gościu zwykle wciska nieziemskie kity, a je słucham weryfikuje i zwykle sam robotę w zaciszu garażu wykonuję.
Pzdr

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 24 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Strefa czasowa: UTC + 1