.: AUDI KLUB POLSKA :.

Forum Audi Klub Polska
Teraz jest 20.lut.2025 10:36:35

Strefa czasowa: UTC + 1

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 24 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 19.gru.2002 13:58:32 
Użytkownik

zapytałem z ciekawości bo mam u siebie Kit PowerTech 60/40 i sciągałem go z niemiec a w polsce nie jest to znana firma, przynajmniej nikt znajmy nie ma więć nie znam opinii innych

Tytuł:
PostNapisane: 19.gru.2002 14:11:25 
Użytkownik

pawelo napisał(a):
Jak ktoś dużo i mocno jeździ to na polskie drogi tylko Bilstein Fahrwerktechnik. A dzieki temu , że Biltsein robi amorki do zestawów H&R juz wkrótce mój tył będzie lepiej trzymał się jezdni :D

Popieram mam dokladnie takie Bilsteiny sa swietne a na niemieckiej drodze< czytaj bez przepasci :grin: > Wreszcie moge depnac i nie myslec kiedz trafie na jakies dziursko metr na metr!!!

There is only one person who can stop me..................................................GOD
A3 1.8t quattro, S3-robi sie powoli monsterek :)17

Tytuł:
PostNapisane: 19.gru.2002 21:50:03 
Użytkownik

Koni też siada na polskich drogach. We Wrocku kilka Koni już padło. KW też ponoć pada jeśli ma regulowaną twardość. Powodem są te płytki które regulują przepływ oleju, padają od dziur.

Wcześniej miałem H&R+Bilstein, teraz mam gwint H&R. Nie ma lepszego. ;) Naprawdę warto w to zainwestować.

Tytuł:
PostNapisane: 20.gru.2002 01:03:40 
Użytkownik

Lokalizacja: Wrocław www.rezacze.prv.pl Niunia: Audi B4 1.9 tdi rezać panowie, rezać...
biTURBO napisał(a):
zapytałem z ciekawości bo mam u siebie Kit PowerTech 60/40 i sciągałem go z niemiec a w polsce nie jest to znana firma, przynajmniej nikt znajmy nie ma więć nie znam opinii innych

ja mam sprezynki power techa - 40
generalnie jestem zadowolony ale nie mam skali porownawczej[/url]

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 24 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Strefa czasowa: UTC + 1