.: AUDI KLUB POLSKA :.

Forum Audi Klub Polska
Teraz jest 24.lis.2024 13:08:14

Strefa czasowa: UTC + 1

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 1 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: [b]Skrzynia biegów do 200 20V TQ[/b]
PostNapisane: 30.gru.2002 11:54:19 
Użytkownik

Cze posiadam skrzynię biegó do Audi 200 Turbo Quattro 20V i chętnie ją sprzedam. Pasuje również do innych Quattro-wek. Ma ożebrowaną obudowę Torsena (czarną) a mechanizm różnicowy jest wyjmowany od strony pasażera. Nie ma na niej symbolu (przynajmniej nie mogę go znaleźć). Jest sprawna z tym, że jest z auta powypadkowego i ma odłamany czujnik prędkości (elektroniczny) i cały olej z niej tamtędy wyciekł. Widać również że ktoś ją kiedyś rozbierał po uszczelnieniach z niebieskiego silikonu (który na pewno nie jest oryginalny). Ale generalnie jest sprawna i chcę za nią jedyne 600 zł. Do tego mam jeszcze sprzęgło (tarcza + docisk) za powiedzmy 100 zł. Do takiej fury mam jeszcze zegary z tymi dodatkowymi (ciśnieniem i temperatuą oleju oraz Voltomierzem) powiedzmy też za 100zł no i jeszcze rozdzielacz paliwa do wersji 2-zaworowej (MC lub 1B) albo pochodne. Jeżeli coś wm z tego potrzeba to zapraszam.....(a no i mieszkam w Jeleniej Górze)....

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 1 ] 

Strefa czasowa: UTC + 1