.: AUDI KLUB POLSKA :.

Forum Audi Klub Polska
Teraz jest 24.lis.2024 07:28:27

Strefa czasowa: UTC + 1

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 8 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: W moim A4 jest gorąco jak w piekle
PostNapisane: 20.sty.2003 21:43:11 
Cześć jestem tu po raz pierwszy i od razu szukam pomocy. Mam A4 tdi jeszcze na gwarancji, ale już problemami. W aucie jest 22-24 stopnie i nijak nie można tego obniżyć. Wyświetlacz nastawiam na 18, a on i tak grzeje do 22, ale regulacja działa tyle , że mnie nie interesuje 30 stopni. Pomóżcie

Tytuł:
PostNapisane: 20.sty.2003 21:50:48 
Użytkownik

Witam nowego :)
Audi ma jedno z najlepszych ogrzewan z jakimi sie spotkalem - przynajmniej moje. Co prawda nie mam climatronica , ale kilime manualna . W najwieksze mrozy wystarczy ogrzewanko nastawic na max. i po chwilce leci juz leciutko cieple powietrze mimo zimna na dworku i w silniczku - jeszcze.
A ty jesli masz autko na gwarancji to udaj sie do ASO napewno zaradza za friko
Pozdr.

Tytuł:
PostNapisane: 20.sty.2003 22:21:18 
Dzięki za szybką reakcję Ciech ale problem jest bo autoryzowani nie potrafią tego naprawić, a w aucie upał. Co ciekawe sprawdziliśmy A4 demonstracyjne i w nim też temperatura nie spada poniżej 22 stopni. W ubraniu nie da się wyrobić(może dostała mi się wersja dla naturystów?) Czy nikt nigdy w nowym A4 nie miał takiego problemu?

Tytuł:
PostNapisane: 20.sty.2003 22:26:47 
Użytkownik

Moze to jakaś specjalna edycja która miała trafić na Sybir :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 21.sty.2003 00:44:06 
Użytkownik

Kurcze to chyba ja powinienen miec to autko, bo mnie nie przeszkadza cieplo nawet w lato w "moim" granatowym b4. A ty musze przyznac, ze jestes czlowiekiem pokroju mojego brata i ojca, oni to w kurtkach do samochodu i ciagle tylko zimny nawiew, bo niestety klimy ni ma. :-P

Tytuł:
PostNapisane: 21.sty.2003 09:11:49 
„Wy tu sobie żartujecie, a ja gore..” UFOtm ubierz się w zimową kurtkę, na nogi załóż ciepłe buty, na głowę czapeczkę. Następnie usiądź sobie wygodnie pod tv zamknij pokój i włącz dodatkowy piecyk (mają być 22-24 stopnie) i wtedy cię olśni i zrozumiesz na czym polega mój problem. Efektem tego niezamierzonego ciepełka jest nieustające przeziębienie. Cóż będę musiał wystąpić z powództwa cywilnego do sądu jak mi tego nie naprawią, a nie potrafią.

Tytuł:
PostNapisane: 21.sty.2003 13:41:06 
Użytkownik

Realista napisał(a):
...ale problem jest bo autoryzowani nie potrafią tego naprawić, a w aucie upał.

moze im sie nie chce. kto ma to umiec jak nie oni ?? moze jest jakas wadliwa część i rżną głupów co by jej nie wymieniac za friko. nie poddawaj sie, zapłaciłes, teraz wymagaj

Tytuł:
PostNapisane: 21.sty.2003 14:00:20 
Użytkownik

:zakrecony: Proponuję włączyć podgląd kodów klimy i sprawdzić czy któryś z serwomechanizmów klap i zaworów nie zawiesił się w jednej pozycji. :)
Jak będziesz chciał to prześlę Ci tabelę kodów na maila. :D

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 8 ] 

Strefa czasowa: UTC + 1