.: AUDI KLUB POLSKA :.

Forum Audi Klub Polska
Teraz jest 23.lis.2024 20:11:05

Strefa czasowa: UTC + 1

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 2 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: Stop daje do myslenia
PostNapisane: 02.kwi.2003 23:30:56 
Użytkownik

Jak niektorzy wiedza mam awarie skrzyni...w tej kwestii nic sie nie zmienia bo nie moge znalezc fachowca w okolicy...mniejsza o to.

Jezdze wiec na studia trzeci juz tydzien "na stopa".
Lipa - mozna pomyslec ale kuwa w taki sposob czlowiek zaczyna rozumiec dlaczego sa czasem korki, czasem wypadki i rozne inne kolizje na drogach...

Wczoraj jechalem z kolesiem i nagle (tuz przed zakretem) przeskakuje nas A8 na Wawskich blachach...nie wiem o czym ten pojeb (czlowiek ktory mnie podwozil) myslal bo chyba zachcialo mu sie scigac...wiec gaz w podloge i warszawiak, ktory manewr wyliczyl troche na styk ratowal sie wymijaniem jadacych z naprzeciwka samochodow jadac LEWYM (!!!!!!!!!!!!) poboczem!!!! (kolejny pojeb)...
...od tego momentu doskonale czaje skad w Polsce "czarne punkty"
...........no comment...........

Sytuacji nie ratuje dzisiejsza "dobra dusza" ktora postanowila mnie zabrac...Fajna blondyneczka w zoltym Eclipsie...niefortunnie zlapalismy pane (szczescie ze jechala powoli)...o tym zeby zjechac na pobocze i wystawic trojkat to musialem jej oczywiscie ja powiedziec...nie mowiac o zmianie kola :(
(kurde a tak wygladala ze moglem dac jej to zrobic co bym mial na co popatrzec :)))) kurde gdzie i od kogo oni sie tego ucza ?!?!
.........no comment............
Slowem polecam kazdemu, ktory jeszcze nie wie skad biora sie niebezpieczne sytuacje na drogach pojezdzic "na stopa"...daje duzo do myslenia.......

Tytuł:
PostNapisane: 03.kwi.2003 00:41:45 
Użytkownik

Ja jak czasami jade autobusem miejskim to jak widze na swiatlach co ludzie potrafia wymyslec w samochcodzie to poprostu NIE DO WIARY.

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 2 ] 

Strefa czasowa: UTC + 1