.: AUDI KLUB POLSKA :.

Forum Audi Klub Polska
Teraz jest 23.lis.2024 18:25:43

Strefa czasowa: UTC + 1

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 27 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 08.kwi.2003 11:39:47 
Użytkownik

Ja poprzednio mialem Honde Civic 1.6 - powiem tak zapie... to strasznie bo i mocna i lekka, ale to nie samochod - odethnalem z ulga kiedy zasiadlem spowrotem za sterami Audi

Ostatnio edytowano 08.kwi.2003 12:14:15 przez tipl_mquattro, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 08.kwi.2003 12:05:57 
Użytkownik

A ja w niedziele kupilem od starszego malzenstwa pedantycznego wzorowo utrzymanego - PEUGEOT 406, 1,9TD, 1998r, kombi, klima, ABS, radio, poduszki ,120 000 km , sprzedawali za bardzo rozsadne pieniadze poniewaz w garazu stala juz u nich nowka tez peugeot 307 kombi czy SW.
Jak wiecie ponad dwa miesiace szukalem audiczki ( jak ja mialem swoja to bylo ciekawych sporo ) ,uzytkowalem przez ten czas siostry Tico ( mialem go miec na 2-3 dni wyszlo ze 2 miesiace ) Caly czas szukam audi odpowiedniego dla mnie. Wiec jak widzicie u mnie przewazylo okazja tzn cena stan wzorowy - radio fabryczne dwa kpl opon itp. no i tez to ze siostra naciskala na mnie zebym oddal jej auto ( niedziwie sie ). W kazdym badz razie dla mnie jedyna marka jest AUDI zreszta mialem juz 3 audinki ( cygaro diesel '83 , b3 TD '90 , no i b4 TDi '93/94). A na tego w tym stanie wypasie znajde klienta .
Pozdr.

Tytuł:
PostNapisane: 08.kwi.2003 12:23:19 
Użytkownik

Hansik napisał(a):
wowo77 napisał(a):
Po 4 latkach z czterema kółkami zdecydowałem sie na Mitshubishi Stariona 2.0T w wersji USA. Hmm piękny samochód ale już wiekowy i trza było mieć worek z pieniędzmi, więc wróciłem do Audiczki i wiem że wybór był słuszny... choć czasami lubię powspominać tę piekielną maszynkę.

kup sobie cygaro quattro ... wtedy bedziesz mial co wspominac ...tfu ... bedziesz mial czym jezdzic ... a o tamtym to nie dosc ze zapomnisz to bedziesz psy na nim wieszal ... cokolwiek by sie mialo dziac to w najgorszym wypadku nie kupie innego samochodu jak cygaro quattro ... poprostu ten samochod plynie po drodze ... a zarazem trzyma sie jak przyklejony ... koniec kropka bo sie rozmarzylem :grin:

Cygaro Quattro to jest bryka... mam nadzieje że w Modlinie się pokaże takowym. :-D

Obrazek
jeśli nie jestes łosiem kliknij na łosia!

Tytuł:
PostNapisane: 08.kwi.2003 13:16:17 
Użytkownik

DeS napisał(a):
Szkoda... swoją drogą zastanawiałem się czemu sprzedał Audika... :-( :-( :-(

Najwazniejsze ze AUDI jest nadal w klubie :-D

Kupilem ja od Mioda i jestem zadowolony z zakupu, chodzi zajeb...
Stan jest super, silnik cyka, zawiszenie zrobilem, SGI zalozylem i jestem zadowolony z zakupu :-D :-D :-D

Dzieki LEOLEPSI za doradzenie, warto bylo Cie posłychac, nie żałuje.

Mam nadzieje ze Miod wyleczy sie z HONDY i wroci do rodzimej marki :grin:

Tytuł: Re: Pamiętacie MIODA? Zgadnijcie co kupił...
PostNapisane: 08.kwi.2003 13:19:45 
Użytkownik

LeoLepsi napisał(a):
Może koledze zafundujemy pobyt w jakimś "miłym" szpitalu... :D

Dorzuce sie z przyjemnoscia :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 08.kwi.2003 19:46:05 
Użytkownik

Serdecznie Witam Szanowne Grono Fanatyków !

Myslałem ze sie ze wstydu spale jak zobaczylem tego posta ( Leo ja cie jeszcze wyprzedzę )
Niestety taka prawda, ze względów na $$$ musiałem CHWILOWO zmienic srodek lokomocji (dobrze ze nie na autobus ) ale oficjalnie oswiadczam ze ambitnie dzialam w kierunku zdobycia funduszy na JEDYNIE SLUSZNĄ MARKĘ ! Więc bez gadania mi tu o zdradzie ! A poza tym wiecie jak jest, czasami trzeba dosiąść czegoś innego żeby docenić Audi ;)

Cieszę się że ktoś jeszcze o mnie pamieta, jak tylko będzie lepiej to na pewno mnie też będzie więcej tutaj.

Serdeczne pozdrówka dla wszystkich znajomych i fanów Audi !!!

Audi Klub Polska #51

Tytuł:
PostNapisane: 08.kwi.2003 21:35:18 
Użytkownik

Miodu napisał(a):
Serdecznie Witam Szanowne Grono Fanatyków !

Myslałem ze sie ze wstydu spale jak zobaczylem tego posta ( Leo ja cie jeszcze wyprzedzę )

Serdeczne pozdrówka dla wszystkich znajomych i fanów Audi !!!

No Wojtek! Nie ma co się złościć na mnie, nie jesteś baba! :D Po prostu szybciutko zrób co masz zrobić i wracaj w matczyne pielesze AUDI QUATTRO (a najlepiej SPORT QUATTRO :) )

Pozdrówka!

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 27 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Strefa czasowa: UTC + 1