.: AUDI KLUB POLSKA :.

Forum Audi Klub Polska
Teraz jest 23.lis.2024 15:55:03

Strefa czasowa: UTC + 1

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 3 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: 1.8T - gaz - wrazenia, komentarze
PostNapisane: 30.kwi.2003 13:31:38 
Użytkownik

Witam,
Glownym cele poprzedniego topicu mialy byc doswiadczenia z turbo (zwlaszcza 1.8, ale tez eski i 200 i 2.2) i gazem.
okazalo sie, ze wszyscy jezdza po desie (de facto troche zasluzenie.... ;-)
wiec ten oto kolo zamknal mi topic. wiem, ze Was interesuje kwestia gazu w turbo, bo jak sie zabieralem za robienie go to sam najpierw przemaglowalem Hansika ostro, potem gazownikow i cala reszte braci Audi.
mysle, ze uda nam sie jednak kontynuowac dyskusje bez personalnych wycieczek.
jesli mozesz Des poczekaj z komentarzami negatywnymi na ten moment kiedy mi sie cos spierniczy. wierz mi nie ma nic piekniejszego niz powiedziec wszystkim: " a nie mowilem?" :oko: i wtedy nikt nie bedzie sie do Ciebie przywalal. powiemy, wow Des, dobrze gadasz.... :D
a na razie niech ludzie pisza co wiedza na ten temat, i w ogole, jak czyta to jakis gazownik to moze mu sie przyda.
chodzi o to, ze sa takie rozne knyfiki w roznych silnikach (np. u mnie nie mozna bylo wziasc impulsu do gazu z 1 cewki, bo komp glupial. nie mozna bylo tez z ECU, bo jest na swiatlowodzie i nie ma jak sie wpiac) i co zrobic? trzeba bylo kupic emulator do 4 cewek. ktos moze wiedzial, a ktos nie i jak bedzie robil gaz w roczniku od 2000 to mu sie przyda, nie?
chyba taka jest idea tego forum.
zreszta Des, obalimy browarka w Modlinie i zobaczysz moj gaz, to moze sie przekonasz.

na razie pozdrawiam (a, jak mozna odblokowac topic, to moze bedzie fajnie, w koncu sporo postow tam poszlo od ludzi)?

see ya jutro.

michu

Tytuł:
PostNapisane: 30.kwi.2003 13:36:37 
Użytkownik

Spox, nic nie napisze :-D Browarka może sobie obalimy :D
Jak chcecie to otworzę wątek.
Pozdry

Obrazek
jeśli nie jestes łosiem kliknij na łosia!

Tytuł:
PostNapisane: 30.kwi.2003 13:47:34 
Użytkownik

Des , watek mozesz odblokowac , tylko na milosc boska nie pisz juz nic w nim wiecej to nikt nie bedzie tego komentowal i topic bedzie on a nie off

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 3 ] 

Strefa czasowa: UTC + 1