.: AUDI KLUB POLSKA :.

Forum Audi Klub Polska
Teraz jest 01.gru.2024 18:59:13

Strefa czasowa: UTC + 1

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 35 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 26.wrz.2001 12:33:00 
Użytkownik

Hej Ziomki na ch** wam klub, skoro przez niego i tak nic nie można załatwić!!! Bilibyście tylko gości którzy kradną felgi (niech kradna może ja je promocyjnie kupie za tydzień na giełdzie)a o samochodach ch** wiecie!!! Jak sie cos zepsuje to doradzacie aby jechac do mechesa, albo zmienic samochód. Jest was tu blisko 160 osób i nikt z was nie ma zielonego pojecia o mechanice! Może fajne laski macie które poderwaliście na s2 lub inne a4, ale co z tego jak nie macie pojecia jak powinien wygladac prawdziwy klub. A może wy żyjecie w przekonaniu ze macie tak zajebiste fury ze lepiej nic z nimi nie robic bo cos spierdolicie, a wtedy bedzie jechac do mechesa!!! Jeśli spojlery, ciemne szyby, grill z s4 i kierownica z audi TT podnosza moc to Volki ma dobre 250 kucyków pod maska, a przecież jego 150 konna a4 nie ciagnie pod górkę! A tak pozatym to ch** wam w dupe i wagon tłuczonego szkła!!!

Tytuł:
PostNapisane: 26.wrz.2001 12:41:00 
Użytkownik

<font size=-1>[ Ta wiadomość była edytowana przez: LESTER dnia 2001-09-27 10:22 ]</font>

Tytuł:
PostNapisane: 26.wrz.2001 12:44:00 
Użytkownik

Alf wywal gościa i temat bo syf się zrobi...
Lester

Tytuł:
PostNapisane: 26.wrz.2001 12:58:00 
Użytkownik

No to mam pytanie , teraz nagle dobry jestes a wczesniej nie mial mi kto odpowiedziec! Jak podpiac VSZ'ta przy wtrysku mechanicznym K-Jetronic. A tak wogóle jakiego syfu sie boisz? Co nie miałem racji?

Tytuł:
PostNapisane: 26.wrz.2001 13:22:00 
Użytkownik

Niezle...

To jest klub ludzi oddanych samochodom marki Audi, nie kazdy z nas jest mechanikiem chociaz znajdziesz wsrod nas ludzi znajacych temat lepiej niz kazdy mechanior.
Nie rozumiem twojej agresji, masz chyba lekko zryty beret skoro piszesz takie pierdoly. Poza tym nikt cie nie zmusza do przebywania lub uczestniczenia w zyciu klubu.
Jak sie nie podoba to spierdalaj !

Audi Klub Polska #51

Tytuł:
PostNapisane: 26.wrz.2001 13:24:00 
Użytkownik

hej hej wyluzuj kolego, wysłałeś jedno pytanie i myślałeś że wszyscy zaraz będą ci odpowiadać ? Uważasz się za tak wielką gwiazdę ? :lol: :lol: :lol:
Nie takie osoby pisały pytania na forum i nie dostały odpowiedzi (widocznie nie wszyscy znają się na J-tronikach i innych VSZ bo nie muszą).
Pozdro

Tytuł:
PostNapisane: 26.wrz.2001 13:25:00 
Użytkownik

CHŁOPIE, każdego użytkownika netu obowiązuje etykieta, jeżeli ktoś wyjeżdża z bluzgami na forum lub stosuje powszechnie nie pochwalane metody zwrócenia na siebie uwagi, to znaczy że nie dorósł do dyskusji i zaistnienia online' o takim syfie wlaśnie myśle...
Co jeżeli na taki temat trafi początkujacy user' lub kobieta? Widzisz nie chcę ( chyba jest to głos większości ) być postrzegany jako "samiec bez mózgu" pragnacy udowodnić światu,że można sobie przedłużyć "osobowość" tuningowanym samochodem itp...
Temat który poruszyłeś jest dla mnie dosyć trudny( związany z elektryką auta ) , i nie zabieram w nim głosu, założę się również, że będzie ci ciężko znaleźć fachowca który z ręki da ci odpowiedź.
Lester

Tytuł:
PostNapisane: 26.wrz.2001 13:58:00 
Użytkownik

hej czy ty naprawde myslisz ze ja jestem bezmozgowym samcem i probuje sobie cos przedluzac przez tuning autka ????? koles ty chyba sam nie wiesz co mowisz rozmawiamy o samochodzie marki audi a nie bmw a z tego co ja wiem to troszke inna kultura chyba ze u was audi i bmw to to samo a skoro nie wiesz nic na temat elektryki to tak odrazu trzeba bylo i tez by mnie to zadowolilo a chyba mozesz zrozumiec ze sie unioslem skoro wchodze niby na oficjalna strone klubu audi w polcse zadaje konkretne pytanko a tam nic nikt nie daje znaku zycia. a wracajac do tematu tuningu to traktuje to jako zabaawe przeciez nie mozna jezdzic takim samym audi jak dzieliwory i starzy dziadkowie fakt ze moze troszke inaczej wygladac ale podstawa jest motorek bez przerobek sie nie obejdzie to jest zabawka a nie jedynie srodek transportu a co do kobiet to sa lepsze sposoby na nie niz ladne autko :jezyk: :jezyk: TO: LESTER

Tytuł:
PostNapisane: 26.wrz.2001 14:38:00 
Użytkownik

powiem ci tak to jest klub milosnikow audi a nie k**** klub mechanikow baranie jeden i jak ci nie pasuje to wypierdalaj a nie najezdzaj na ludzi tylko dlatego ze nie wiedza jak w twoim samochodzie podlancza sie jakas glowniana wiazke..
a co do odpowiedzi na twoje pytanie to czego sie k**** spodziewales ze 160 osob napisze post pt"niewiem" , jak chcesz to wypierdole cie z klubu bez zadnego zalu ... :oops:

Tytuł:
PostNapisane: 26.wrz.2001 14:51:00 
Użytkownik

volki cwaniaku myslisz ze masz a4 1.8 z mieszara to w mojej 80 wiaka juz jest pierdolona tak???? a tak pozaty to nie lubie zabawy z chlopcacmi wiec sam sie mozesz wypierdolic nie wiem w co ale to juz od ciebie zalezy bo w sposob tradycyjny (po gejowsku to raczej sam sobie nie dasz rady) proponuje wypierdol sie w glowe !!!!!! :grin: :-D :D

Tytuł:
PostNapisane: 26.wrz.2001 15:21:00 
Użytkownik

Ale sie rjcujeta :grin: :-D :D

Wyluzujcie :lol: :lol:

Jak małe dzieci "tato bo on mi zabrał samochodzik" :lol: :lol: :lol: :-D

Tytuł:
PostNapisane: 26.wrz.2001 15:22:00 
Użytkownik

mysle ze wykorzystywali cie za mlodu i tak ci zostalo ... powiem ci jedno jestes glupim cwelem i chociaz wyszedlbys z twarza z tego swojego pojebanego listu piszac ze sie wyglupiles a nie pierdolic tu farmazony o twoich preferencjach seksualnych... :lol: :lol: :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 26.wrz.2001 15:30:00 
Użytkownik

A moze mały sparing :grin: :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 26.wrz.2001 15:33:00 
Użytkownik

volki ty popracuj lepiej nad skladnia swoich wypowiedzi chyba ze juz ktos kiedys wypierdolil cie w glowe to nic na to nie poradzisz i bedziesz pisal o zboczeniach i molestowaniu na stronie poswieconej motoryzacji :smiech2:

Tytuł:
PostNapisane: 26.wrz.2001 15:45:00 
Użytkownik

voj2s - w czym ty tak naprawde masz problem ?

Pierdolisz glupoty, psujesz atmosfere i myslisz ze ktos ci pomoze ?
Chlopie, zluzuj. :[

Audi Klub Polska #51

Tytuł:
PostNapisane: 26.wrz.2001 17:04:00 
Użytkownik

szkoda gadac.... :grin: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 26.wrz.2001 17:14:00 
Użytkownik

1. voj idioto po co sie osmieszasz ?
2. zaczal bluzgac do volkiego A4 weic chyba ma kompleks ze zapierdala staruszkiem a nie A4 (lub S2 jak sie wczesniej okreslil )
3. a moze wiesz co to jest tuleja zwrotna filtra powietrza ? czekam na odpowiedz "zajebisty mechaniku" !!!
4. po co sie przejmowac baranem ???

panowie spox on niejest pedalem :uśmiech: on jest tylko idiota ktory chce za wszelka cene zwrocic na siebie uwage :uśmiech:

jak taki cwany to niech sobie zalozy klub mechnikow starszych audic i tam bedzie gosciem :uśmiech::uśmiech::uśmiech:
:lol: :lol: :lol:

jeśli nie jestes łosiem kliknij na łosia!

Tytuł:
PostNapisane: 26.wrz.2001 17:32:00 
Użytkownik

jasne alf jako prezes tego biznesu to masz racje tyle ze jak zauwazyles jestem tu nowy i mam problem ze swoim strupem jak to okresliles znalazlem wasza stronke i myslalem ze ktorys z was mi pomoze ale jak nie to nie. a tak pozatym to jesli mysslisz ze masz zaj......... fure to raczej sie mylisz bo to ze jest to rocznik 94 nie swiadczy o tym ze szybko jezdzi a o to chyba chodzi twardzielu :grin: P.S. a barany to sobie zaluz zamias kolektora wydechowego

Tytuł:
PostNapisane: 26.wrz.2001 17:42:00 
Użytkownik

voj napisz cos jeszcze smiesznego!!!

Tytuł:
PostNapisane: 26.wrz.2001 17:44:00 
Użytkownik

a jak masz problem to napisz do kasi!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 35 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 1