Panowie, wczoraj zaczelismy, a dzis ok.3 nad ranem zakonczylismy oblewanie mojego nowego zakupu.
21
Wczoraj z Poznaniu kupilem od "
MIODA" Wojtka jego AUDI B4 2.8V6 Quatrro. Super autko, nie mowiac juz o nim samym.
Wojtek(jego kobieta) i jego kumpel (ktorego przezwiska nie pamietam) to naprawde spoko kumple, nie wiedzialem ze chlopacy z Klubu Audi sa tacy OKKKKK, przyjeli mnie bbbbbardzo goscinnie.
2
2
2
Mialem obawy jechac do Poznania z taka kasa, ale teraz nie zaluje choc przyznam ze mialem stracha...
11
Audi, zapewne kazdy ja widzial jest w nie zlym stanie, po tym co Wojtek mnie zapewnial powinna troche polatac.
20
Ma kilka brakow takich jak wklad lusterka pewniety czy brak listwy z boku, ale to sa detale, ktorymi nie ma sensu zawracac sobie glowy, wazne zeby moja taksowka dlugo i dzielnie mi sluzyla.
Co najwazniejsze sie okazalo, Wojtek okazal sie zetelnym sprzedajacym, nie dosyc ze pododawal mi troche drobiazgow do niej (ALU, zegary dodatkowe) to obiecal ze jak znajdzie listwe boczna to mi ja tez podesle.
Drugi by powiedzial "biez jak chcesz tak jak stoi i tyle" a On nie.
Cenie go za to.
A tak wogule to jazda majac Quatrro to naprawde niezla frajda, polecam wszystkim, nie ma lepszej zabawy. Ciekawe tylko jaka zywotnosc jest takiego "gadzetu"??
Jedyna sprawa jaka mnie trapi juz zanim ja kupilem jest zalozenie gazu do niej :zakrecony: , moze mi ktos podac kilka wskazowek, jaka ta instal ma byc, moze cos na temat miksera, jak ma byc ustawiony wzgledem silnika, i jakie najczesciej bledy sa popelniane przy zakladaniu gazu przez tych co je instaluja??
Mam nadzieje ze sie nie bawem zobacze z Wojtkiem i z Wami wszystkimi na jakims zlocie i opijemy moja Fure????
23
Wogule tez podziekowania dla
LeoLepsi ktory mi ta bryke nagral, winien mu jestem kiste browara i napewno Wojtek tez musi mu sie jakos odwdzieczyc.