Krawat napisał(a):
Maudi90USA napisz gdzie zakładałes w kaliszu bo jak bym zakładał to tam nie pojadę.
U nas podobno najlepiej zakładaja gaz w Brzeziu ( w prawo z trasy Kalisz-Poznań za Gołuchowem) Tel.7425353
Pozdro.
O.K.
ale tu Cie zaskocze... zakładałem właśnie w Brzeziu...
wczesniej zakładałem tam w Kadecie i w zasadzie nie moglem narzekac. nie podobalo mi sie tylko to ze robia taka masówke ( 1 samochód w 1 godzine + regulacja z tankowaniem razem 1,5h), i tak sobie mslałem że tam jz wiecej nie pojade... chcialem kupic audi z silnikiem 20V ale trafił sie z ladnym wypasem silnik NG, mysle wtrysk mechaniczny- no nie bardzo, ale kiedy sie dowiedzialem ze on i tak jest sterowany elektroniką i to dosyc bogatą to mysle sobie nie jest taki zly, a pozatym zaloze gaz to i tak wszystko jedno. kiedy juz mialem moja AUDI zacząłem dzwonic po gazownikach to sie okazalo ze do takiego wtrysku to wzasadzie wiekszosc z nich jeszcze nie zakladala, a na Częstochowskiej zakładali ale musiel zdiąc zadzownilem do Brzezia a tam gosciu "nie ma problemu, zakładamy i chodzi bez zarzutu" więc pojechalem tam... teraz musze chyba tylko reklamowac.
a gdy bym teraz zakladal pojechal bym do wiekszego miasta (Łódź, Wrocław, Poznań) tam podobno jest troche taniej i lepiej
P.S. przepraszam wszystkich których zanudzałem opowiescią jak to kupiłem auto