.: AUDI KLUB POLSKA :.

Forum Audi Klub Polska
Teraz jest 24.lis.2024 15:56:47

Strefa czasowa: UTC + 1

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 22 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 16.gru.2002 16:32:51 
Użytkownik

michu napisał(a):
witam,
widze, ze mamy podobne problemy. u mnie w mroz tez nie pompuje. ale jak sie nagrzeje to jest ok. wiec ci co juz pompki wymieniaja, poczekajcie. albo chociaz rozgrzejcie ten sprzet (ja czasem wlewam goraca wode, zeby sie upewnic, ze jest ok.

dzis u mnie temperatura sie dosc znacznie podniosla tak wiec wszystko odmarzlo i pompka ladnie juz sika :-D :grin: :-D

Tytuł:
PostNapisane: 16.gru.2002 17:17:48 
Użytkownik

W B4 2.8 V6 - Aby zdemontować zbiornik trzeba niestety wyjąć nadkole (można odchylić - ale po wyjęciu jest wygodniej), a zajmuje to naprawdę niewiele czasu. Wlew do zbiornika po obróceniu o kilka stopni (do przodu lub do tyłu- już nie pamiętam) da się elegancko wyjąć, i wtedy można wyciągnąć cały zbiornik. Swój zbiornik musiałem skleić po tym jak mi galąź w wichurę wciąnęło pod koło. Skleiłem Poxipolem szarym. Trzyma do dziś.

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 22 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Strefa czasowa: UTC + 1