.: AUDI KLUB POLSKA :.

Forum Audi Klub Polska
Teraz jest 24.lis.2024 00:39:28

Strefa czasowa: UTC + 1

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 26 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 21.lut.2003 12:04:13 
Użytkownik

Nokiany jesli chodzi o zime to bardzo dobre opony, jezdzilem na nich jeszcze jak nazywali sie Nokia a model to Hakkapelita 10. Jesli chodzi o letnie - nie mam doswiadczen.

Tytuł:
PostNapisane: 21.lut.2003 12:49:05 
Użytkownik

Sql napisał(a):
a nie myslales o Pirelli P Zero Nero? Mialem je w subaru i bylem zadowolony. W RS4 po poprzednim wlascicielu mialem Michelin Pilot Sport i tez zachowywaly sie dobrze. Teraz na lato musze nowe kupic i pewnei wybiore P Zero Nero. Na SP9000 jezdzi moj ojciec nie narzeka. Mysle ze juz w tej grupie nie ma opon lepszych czy gorszych tak widocznie, to wszytsko male roznice.

Maciek

popieram na P-zero fajniscie sie jezdzi ale troche szybko sie zdzieraja. Ja teraz na lato szukam P-zero ale .................. niewiam jaka nazwa :placz: Sa w bartdzo specyficzny sposob nacinane kiedys na forum glownym byly zalozona na Masserati.

There is only one person who can stop me..................................................GOD
A3 1.8t quattro, S3-robi sie powoli monsterek :)17

Tytuł:
PostNapisane: 21.lut.2003 18:26:30 
Użytkownik

Baczan napisał(a):
Ja teraz na lato szukam P-zero ale .................. niewiam jaka nazwa :placz: Sa w bartdzo specyficzny sposob nacinane kiedys na forum glownym byly zalozona na Masserati.

Pewnie Rosso.

Tytuł:
PostNapisane: 23.lut.2003 19:19:31 
Użytkownik

Quattro Pete napisał(a):
Baczan napisał(a):
Ja teraz na lato szukam P-zero ale .................. niewiam jaka nazwa :placz: Sa w bartdzo specyficzny sposob nacinane kiedys na forum glownym byly zalozona na Masserati.

Pewnie Rosso.

Mozliwe :grin: Nero majom 3 kanaly odprowadzajace wode a te takie charakterystyczne s-owate naciecia i duzy czerwony napis p-zero. Wysle ci zdiatko na maila to moze mi powiesz co to za oponki :grin:

There is only one person who can stop me..................................................GOD

Tytuł:
PostNapisane: 23.lut.2003 22:18:15 
Użytkownik

Baczan napisał(a):
Mozliwe :grin: Nero majom 3 kanaly odprowadzajace wode a te takie charakterystyczne s-owate naciecia i duzy czerwony napis p-zero.

P-Zero Rosso:
Obrazek

P-Zero Nero:
Obrazek

Tytuł:
PostNapisane: 25.lut.2003 20:55:11 
Użytkownik

Nie to nie te daj mi na priva maila to ci fotosa wysle.

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 26 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Strefa czasowa: UTC + 1