.: AUDI KLUB POLSKA :.

Forum Audi Klub Polska
Teraz jest 24.lis.2024 00:28:34

Strefa czasowa: UTC + 1

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 22 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 07.mar.2003 02:02:43 
Użytkownik

Witamy Kafara. :-D

Tytuł:
PostNapisane: 07.mar.2003 07:15:59 
Użytkownik

Lokalizacja: Wrocław www.rezacze.prv.pl Niunia: Audi B4 1.9 tdi rezać panowie, rezać...
KAFAR napisał(a):
Taxi Bartek^^ napisał(a):
a co myslicie o tych orginalnych z serwisu albo kupowac w niemczech ja mam 80km do Frankwurt Oder i najblizszego serwisu tam po odliczeniu sztojera morze nie beda to duze pieniadze.

No to ja was troszke powkurzam. Ano dlatego że mieszkam w Słubicach a to jest granica polsko - niemiecka i do servisu we FRANKFURCIE mogę sobie zagladać kiedy mi sie podoba :-D . A tak na serio jeżeli byście czegos potrzebowali z servisu to smiało piszcie dzwońcie. Jak mialem jeszcze golfika II to tam kilka razy zaglądnełem i muszę przyznać jak servis to servis ale płacic też trzeba bylo dobrze.Teraz jeżdże czerwoniutką AUDI 80 B3 1.8 1991 i chwale sobie autko. 504199170 GG 1429630 8-)
P.S to mój pierwszy post na forum.

POZDROWIONKA DLA WSZYSTKICH

KAFAR

pozdrowionka dla kafara
czesc

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 22 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Strefa czasowa: UTC + 1